Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

I u drugom domaćem derbiju KK Policajac poražen, 12. 12. 2009.
U prvenstvenoj utakmici 9. kola 3. HKL zapad kuglači KK Policajca danas su se sastali s kuglačima KK Obrtnika i to kao gosti. Nakon susreta s kuglačima KK Poštara, bio je to drugi njihov ovosezonski ogulinski derbi ali i drugi poraz. Naime, "obrtnici" su zasluženo pobijedili rezultatom 7 : 1 (15,5:8,5), a u ukupno srušenim čunjevima bilo je 3368 : 3279.
Ova današnja utakmica bila je veoma značajna za obadvije ekipe jer su i jedni i drugi s mršavim učinkom u dosadašnjem dijelu prvenstvene utrke. KK Obrtnik je do danas skupio tek 5 bodova, a KK Policajac samo bod više. Sada, nakon ove utakmice, situacija je obrnuta tj. KK Obrtnik ima bod više (sedam) od "policajaca". Međutim, u nastavku prvenstva morat će zaigrati bolje da bi spasili trećeligaški status.
Za KK Policajac u prvom bloku igrača zaigrali su Nenad Plivelić i Mirko Birač, a protivnici su im bili Josip Vučić odnosno Joško Sušanj. Njihov međusobni dvoboj bio je dosta izjednačen i neizvjestan ali na kraju su igrači KK Obrtnika za malo bili uspješniji i uknjižili prva dva pojedinačna boda za svoju ekipu. Josip Vučić 558 (2) - Nenad Plivelić 541 (2) te Joško Sušanj 532 (3) - Mirko Birač 518 (1).

  KK Obrtnik - KK Policajac

  3. HKLZ 9. kolo

Marijan Stipetić - bez milosti prema svojimaDrugi blok igrača dao je najboljeg igrača utakmice i to bivšeg kuglača KK Policajca Marijana Stipetića koji je uvjerljivo i superiorno pobjedio standardno dobrog "policajca" Tomislava Grdića. Ukupno je Stipetić srušio respektabilnih 594 čunja i da nije prvi set odigrao katastrofalno loše (122) sigurno bi prešao cifru od šesto čunjeva. Tomislav Grdić srušio je odličnih 562 čunja ali je osvojio tek prvi set. Čestitke Marijanu Stipetiću!
U drugom paru ovog bloka za KK Obrtnik je igrao Zdravko Vuković, a za KK Policajac Danko Gašparović. Sve do nekoliko hitaca prije kraja izgledalo je da će Gašparović dobiti Vukovića ali onda su Vukoviću pale dvije "devetke" čime je prestigao Gašparovića i osvojio i četvrti pojedinačni bod za svoju ekipu. Zdravko Vuković 546 (2) - Danko Gašparović 534 (2).
Počasni bod za KK Policajac osvojio je u trećem bloku igrača Anton Marković koji je s 576 srušenbih čunjeva bio najbolji igrač KK Policajca i drugi igrač utakmice i to protiv Vladimira Kolića koji je srušio odličnih 558 čunjeva. U drugom paru "policajac" Mladen Hećimović pružio je dobar otpor iskusnijem Zlatku Vukoviću koji se ipak uspio obraniti opd naleta Hećimovića te osvojiti peti pojedinačni bod za svoju ekipu. Zlatko Vuković 574 (2,5) - Mladen Hećimović 548 (1,5).
I tako su "policajci", nakon nedavnog poraza od "poštara", poraženi i u drugom ovosezonskom ogulinskom derbiju. Ovim porazom kuglači KK Policajca nakon 9 odigranih kola imaju skromnih 6 bodova što im "garantira" donji dio prvenstvene ljestvice dok su kuglači KK Obrtnika novom pobjedom uspjeli napustiti poslijednje mjesto i preteći KK Policajac na tablici. Međutim, i jedni i drugi još uvijek su u nezgodnoj poziciji na kojoj bi se mogli zadržati i preko Božićnih i Novogodišnjih blagdana ako u slijedećem prvenstvenom kolu (poslijednje u ovoj godini) ne osvoje koji gostujući bod. Naime, KK Policajac gostuje u Delnicama kod KK Mladosti, a KK Obrtnik u Vrbovskom kod KK Kamačnika. Obadvije utakmice igraju se u subotu 19. prosinca u 17.00 sati. Za mirniji nastavak prvenstva i jednima i drugima nužni su gostujući bodovi.


Mirko Birač, Joško Sušanj, Nenad Plivelić i Josip Vučić.

Zdravko Vuković, Danko Gašparović, Marijan Stipetić i Tomislav Grdić.

Mladen Hećimović, Zlatko Vuković, Anton Marković i Vladimir Kolić.

Nakon utakmice "obrtnici" i "policajci" nastavili su prijateljsko druženje uz puni stol ića i pića.
 

 
InfoStudio.hr