Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Matija, Matea i Luka na pola puta do medalje, 03. 01. 2010.
Matea Gašparović - vodeća nakon prvog nastupaPojedinačno prvenstvo Hrvatske kuglačke regije zapad za kadete i kadetkinje (U-14) odnosno mlađe juniore i mlađe juniorke (U-18) danas je započelo na riječkim kuglanama SRC Mlaka i SRC 3. maj. U kategoriji kadeta te mlađih juniorki zastupljeni su i kuglači odnosno kugloačice KK Policajca - i to veoma uspješno.
Naime, u kategoriji kadeta, koji su danas nastupali na kuglani SRC Mlaka, Matija Cindrić s 499 srušenih čunjeva, nakon prvog nastupa je drugi, odmah iza kuglača ogulinskog KK Kleka Andrije Božičevića koji mu "bježi" svega 3 čunja. Za KK Policajac još su prvog dana nastupali Ivan Hećimović (463) 8. mjesto Ante Hećimović (424) 13. mjesto i Mile Štrk (375) 14. mjesto od 16 kadeta..
U kategoriji mlađih juniorki, koje su nastupale na kuglani SRC 3. maj, "policajka" Matea Gašparović je uvjerljivo vodeća s fenomenalnih 583 srušena čunja u prvom nastupu. Još je nastupila i Tamara Majetić koja je srušila 480 čunjeva i nema nekih izgleda za odličje obzirom da zauzaima 12. mjesto od 14 mlađih juniorki kje su danas nastupile.
Dobru priliku za osvojiti medalju u kategoriji mlađih juniora ima također i Luka Damjanić koji je pred neki dan dvojno registriran za KK Policajac ali na ovom natjecanju nastupa za matični klub KK Klek. On je nakon prvog dana drugi s 532 srušena čunja, a to je svega 17 čunjeva manje od trenutno prvoplasiranog Senfnera iz KK Kamačnika Vrbovsko.
Pojedinačno kadetsko i mlađejuniorsko prvenstvo Regije, za razliku od juniorskog, igra se u dva nastupa na ukupna zbirni rezultat pa su šanse Matije Cindrića i Matee Gašparović, ali i Luke Damjanića, za osvajanje medalja velike. Posebno se to odnosi na Mateu jer drugoplasiranoj Niki Cvitković iz KK Mlake, koja je inače svjetska juniorska prvakinja s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, "bježi" za 35 čunjeva, a trećeplasiranoj Tihani Kopić iz KK Rijeka Kvig čak 54 čunja.
Za napomenuti je da na ovogodišnjem regionalnom prvenstvu U-14 i U-18, osim iz KK Policajca, sudjeluju i mladi kuglači i kuglačice iz KK Kleka i ŽKK Ogulina, tako da su Ogulinci i Ogulinke najbrojniji natjecatelji.
Nadamo se da će nakon sutrašnjeg, drugog nastupa kadeta na kuglani SRC 3. maj, a mlađih juniorki na kuglani SRC Mlaka, KK Policajac biti bogatiji za još neku medalju mlađih kategorija kuglačica i kuglača, o čemu ćemo opširno izvijestiti na našim službenim web stranicama.

  Kadeti U-14 - prvi dan

  Mlađe juniorke U-18 - prvi dan

   Mlađi juniori U-18 - prvi dan


Kadeti KK Policajca - Mile Štrk, Ante Hećimović, Ivan Hećimović i Matija Cindrić


Ogulinski mladi kuglači (KK Policajac i KK Klek) danas su "okupirali" kuglanu SRC Mlaka u Rijeci.
 

 
InfoStudio.hr