Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

"POLICAJKE" najbolje sportašice Ogulina u 2009.g., 17. 01. 2010.
Najbolja ženska sportska ekipa Grada Ogulina u 2009.g.

Danas je u novoj školskoj sportskoj dvorani kod OŠ "Ivane Brlić-Mažuranić", u organizaciji Športske zajednice Grada Ogulina, odražana svečanost proglašenja najboljih pojedinaca i ekipa u sportu u protekloj 2009. godini.
Kao i prijašnjih godina, i ove su kuglačice KK Policajca dobile vrijedna priznanja.
Ženska ekipa KK Policajca, u svojoj kratkoj povijesti, već drugi puta dobila je priznanje za najbolju žensku sportsku ekipu Grada Ogulina. Za tu laskavu titulu inače su bile nominirane tri ženske sportske ekipe, a birači (predstavnici svih sportskih udruga, članovi Izvršnog odbora ŠZGO, dosadašnji dobitnici nagrade za životno djelo u sportu te sportski novinari, najveći broj glasova dali su "policajkama". Obrazloženje ovakve odluke bilo je jednostavno. Naime, radi se o jedinoj ženskoj sportskoj ekipi na području Grada Ogulina koja je u protekloj godini izborila prvoligaški status. Također, uz taj povijesni uspjeh ogulinskog ženskog kuglanja za te mlade kuglačice vežu se i drugi mnogobrojni sportski uspjesi koji su dobro poznati sportskoj javnosti.Priznanje za najbolju sportašicu Grada Ogulina u 2009. godini pripalo je također "policajki" (doduše bivšoj jer od sezone 2009/10. jer zbog studiranja u Splitu igra za KK Split), dvostrukoj svjetskoj juniorskoj prvakinji sa Svjetskog juniorskog prvenstva održanog u svibnju prošle godine u SR Njemačkoj - Jasmini Dubić. (na slici gore)
KK Policajac nije zaboravio nominirati za ovo vrijedno sportsko priznanje svoju kuglačicu koja je, osim zlatnih medalja sa juniorskog svjetskog prvenstva, prije toga učinila puno i dala veliki doprinos kako bi sa svojom ekipom osvojila prvo mjesto u 2. HKL zapad/jug, a zatim, kroz kvlaifikacije u Gospiću, pomogla pri ulasku u naelitniji kuglački razred.
Glasači za najbolje u sportu Grada Ogulina prepoznali su njezine sportske vrijednosti i u najvećem broju dali joj svoj glas. Nadamo se da će se Jasmina jednog dana vratiti u svoj KK Policajac i zajedno sa svojim prijateljicama i koleghicama nastaviti svoj i ekipni sportski put u vrh hrvatskog kuglanja.
KK Policajac je za ovaj izbor nominirao svoje predstavnike u još tri kategorije i prilikom izbora isti nisu ostali nezapaženi. Malo je nedostajalo da titulu najboljega u sportu Grada Ogulina dobiju i trener Željko Stipetić i mlada sportašica Matea Gašparović koji su zauzeli izvrsno drugo mjesto te predsjednik kluba Marijan Turković, koji je u izboru za naj sportskog djelatnika zauzeo treće mjesto. Željko Stipetić, na žalost, nije mogao biti nazočan današnjoj svečanosti zbog bolesti, a kao priznanje za svoj donedavni rad u Izvršnom odboru ŠZGO dobio je vrijednu knjigu. Želimo mu brzo ozdravljenje.
Ukupno gledajući, KK Policajac i njegovi sportaši i sportski djelatnici, gledajući dobivena priznanja i plasman prilikom izbora, i ove godine zasigurno su najuspješniji sportski kolektiv Grada Ogulina.


Kuglačice KK Policajca (ekipno) i Jasmina Dubić (pojedinačno)najbolje su sportašice Grada Ogulina u 2009.g.

Svi dobitnici priznanja u izboru za naj sportaša Grada Ogulina u 2009.g.

 

 
InfoStudio.hr