Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Treća pobjeda za redom, 31. 01. 2010.
Dom sportova Kuglači KK Policajca od početka ove godine, odnosno nastavka prvenstva 3. HKL zapad, znaju samo za pobjede. Ovaj puta zabilježili su još jednu gostujuću pobjedu i to u Puli protiv KK Uljanika. Bila je to utakmica 13. kola, a rezultat na kraju utakmice bio je 6 : 2 za KK Policajac odnosno 3214 : 3193 u srušenim čunjevima.
Prije odlaska na ovu utakmicu u Pulu "policajci" su potiho spominjali i mogućnost iznenađenja odnosno gostujuće pobjede, a temelj za takva nadanja bili su dosta loši rezultati KK Uljanika u zadnje vrijeme, a posebno u utakmici 12. kola kada su gostovali u Ogulinu protiv KK Obrtnika i uvjerljivo izgubili.
Početak utakmice dao je naslutiti tek da će borba za bodove biti izjednačena. Naime, Mirko Birač nije bio baš raspoložen pa je uvjerljivo izgubio od Drage Pranića, ali je zato Anton Marković igrao odlično i pobjedio svojeg protivnika Maria Grabovca. Pranić - Birač 558:520 (3:1) i Grabovac - Marković 538:549 (1:3).
U drugom bloku igrača nastavilo se slično. Boris Funčić za domaće nije uspio nadigrati raspoloženog Mladena Hećimovića koji je uvjerljivo osvojio bod za KK Policajac. Međutim, Mario Bolković bio je višđe nego uvjerljiv protiv neraspoloženog Tomislava Grdića pa je tako i nakon dva bloka igrača bilo u bodovima izjednačeno 2 : 2, no prednost domaćih kuglača iznosila je 61 čunj što je izgledalo nedostižno u tom trenutku. Funčić - Hećimović 520:544 (1:3) i Bolković - Grdić 556 : 498 (4:0).

  KK Uljanik - KK Policajac

  3.HKLZ 13. kolo


Kada su počeli igrati parovi trećeg bloka u kojem su za KK Policajac nastupili Božo Pavlaković i Nenad Plivelić "policajci" su priželjikivali barem dva pojedinačna boda i ukupni gostujući bod. No, već u prvom setu Božo Pavlaković je dobrano smanjio prednost domaćih kuglača i do kraja, uz sigurno osvojeni pojedinačni bod protiv Alena Išića, gotovo sam nadoknadio sav zaostatak u čunjevima. Nenad Plivelić također je igrao solidno ali mu je na ruku išlo i to što mu protivnici Milorad Paus i zamjena mu Dean Žužić nisu baš bili na visini. Na kraju je uvjerljivo pobjedio uz prednost od 32 čunja. Išić - Pavlaković 524:574 (1:3) i Paus i Žužić - Plivelić 497:529 (1:3).
Pravi junak i najbolji pojedinac utakmice bio je Božo Pavlaković koji je svojim dolaskom u redove KK Policajca pojačao i preporodio ekipu. S ova dva nova boda KK Policajac se primiče gornjem dijelu prvenstvene ljestvice i ako slijedeće kolo na domaćoj kuglani u Ogulinu "padne" KK Elektroistra onda se otvara i mogućnost borbe za sami vrh. No, najvažnije je da s ove tri uzastopne pobjede KK Policajac više nije među najizglednijim kandidatima za ispadanje, a još je važnije da je ekipa poprimila pobjednički duh i raspoloženje.
Utakmica 14. kola protiv KK Elektroistre igra se u nedjelju 7. veljače u 10.00 sati.


Mario Grabovac, Anton Marković, Drago Pranić i Mirko Birač.


Na stazi ljuti protivnici ali zapravo pravi prijaltelji - Boris Funčić i Mladen Hećimović.


Alen Išić, Božidar Pavlaković, Milorad Paus i Nenad Plivelić.

 

 
InfoStudio.hr