Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Splićanke zasluženo pobijedile, 06. 02. 2010.
Kuglačice KK Splita, predvođene bivšom "policajkom" i najboljom sportašicom Grada Ogulina u 2009. godini Jasminom Dubić, pobijedile su ekipu KK Policajca u današnjoj prvenstvenoj utakmici 12. kola 1. HKL rezultatom 5 : 3 (13,5:10,5) odnosno 3237 : 3150 u ukupno srušenim čunjevima.
Za gošće iz Splita ova utakmica bila je vrlo važna jer sve osim pobjede bi im ugrozilo prvoligaški status i od samog početka utakmice krenule su vrlo angažirano.
Već u prvom bloku igračica za Splićanke je zaigrala Ogulinka Jasmina Dubić i to protiv Nikoline Marković, a u drugom paru zaigrale su Ana Grgurić za KK Policajac i iskusna Danica Torović za KK Split.
Jasmina je danas bila najbolja igračica utakmice, srušila je 560 čunjeva i uvjerljivo pobijedila Nikolinu Marković 3 : 1 u setovima i 41 čunj prednosti. Suprotno svim očekivanjima Ana Grgurić je danas zaigrala odlično i sa srušenih 526 čunjeva i 2,5 setova osvojila je pojedinačni bod s 10 čunjeva prednosti. Tako je nakon prvog bloka, prvenstveno zahvaljujući Jasmini Dubić, bilo 1 : 1 i 31 čunj prednosti za gošće.
U drugom bloku igračica ponovo je odlično za KK Policajac odigrala Maja Stipetić i sa srušenih 556 čunjeva i 3 osvojena seta uvjerljivo je pobjedila uvijek dobru Splićanku Ivanku Kragić, koja je ostala na 517 čunjeva. Prava je šteta što u drugom paru "policajka" Matea Gašparović, s ozlijeđenim kažiprstom desne ruke, nije mogla više od 489 čunjeva, pa je to iskoristila Višnja Dragičević i s 553 srušena čunja stvorila još veću razliku u čunjevima za svoju ekipu.

  KK Policajac - KK Split


U treći blok ušlo se bodovno izjednačeno 2:2 ali 56 čunjeva prednosti za gošće iz Splita. Ana Puškarić i Valentina Prpić, kje tradicionalno igraju završnicu utakmice, nisu uspjele smanjiti navedenu prednost već je tek Valentina osovojila pojedinačni bod solidnom igrom i 547 srušenih čunjeva. Njezina protivnica Milica Josipović srušila je solidnih 532 čunja. Za razliku od Valentine Ana Puškarić prva dva seta se donekle držala, a do kraja je ipak zaostala za ponajboljom Splićankom Đurđicom Strinić. Puškarić - Strinić 513:559 (1:3).
Sve u svemu, konačni rezultat i nije tako loš za kuglačice KK Policajca koje u zadnje vrijeme kubure s ozlijedama i gripom, mada, dojam je da se sa Splićankama danas moglo i više.
Već sutra polijepodne kuglačice KK Policajca imaju nastup na XIX. parovnom prvenstvu RH za juniorke U-23 u Zagrebu. Iako je konkurencija velika, od "policajki" se uvijek očekuje dobar rezultat.


Kuglačice KK Splita s Ogulinkom Jasminom Dubić (treća s desna) u svojim redovima.


KK Policajac - stoje: trener Ž. Stipetić, M. Stipetić, T. Majetić i V. Prpić, a čuče: M. Gašparović, A. Grgurić i N. Marković. Nedostaje Ana Puškarić koja je u vrijeme početka utakmice pisala pismeni ispit (nadamo se uspješno).

 

 
InfoStudio.hr