Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Pala i Elektroistra, 07. 02. 2010.
Ivica Gašparović - povratnik u ekipu unatoč bandaži na obadva koljenaU 14. kolu 3. HKL zapad na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" kuglači KK Policajca pobjedili su još jednog favorita - pala je KK Elektroistra. Zaslužena pobjeda ostvarena je rezultatom 7 : 1, doduše uz manje osvojenih setova (11,5:12,5), te 3339:3283 u ukupno srušenim čunjevima.
KK Elektroistra jedna je od najboljih ekipa 3. HKL zapad, s ambicijama povratka u drugoligaško društvo iz kojeg su ispali prošle sezone. Također, njihovi rezultati, kako kod kuće u Puli, tako i u gostima, kod svake ekipe izazivaju respekt. Tako je bilo i s "policajcima" uoči ove utakmice. Međutim, kada se od prvog do poslijednjeg hica igra ozbiljno i angažirano, ako što je to bilo danas, dobar rezultat je neizbježan.
Posebno je to bilo u prvom bloku igrača u kojem su za domaće kuglače zaigrali povratnik u ekipu Ivica Gašparović (zadnju utakmicu odigrao je upravo protiv KK Elektroistre u Puli u 3. kolu) te standardni Anton marković. Protivnici su im bili ponajbolji igrači KK Elektroistre Ivan Božac i Sead Alihodžić i zamjena mu Lino Žiković. Nakon uzbudljive i neizvjesne borbe do kraja, Gašparović i Marković uspjeli su osvojiti pojedinačne pobjede uz jednak broj dobivenih setova ali uz minimalnu prednost u čunjevima. Gašparović - Božac 563:560 i Marković - Alihodžić/Žiković 570:559.

  KK Policajac - KK Elektroistra

  3. HKLZ 14. kolo

U drugom bloku igrača za KK Policajac zaigrali su Mirko Birač i Danko Gašparović protiv Mirka Glušice i Leonida Manojlovskog. Mirko Birač na kraju drugog seta zbog ozlijede više nije mogao pa ga je zamjenio Mladen Hećimović, međutim, obadvojica zajedno uspjeli su srušiti tek 515 čunjeva što je iskoristio, ne baš naročito dobar, Glušica i s 529 srušenih čunjeva osvojio je jedini bod za svoju ekipu. U drugom paru Danko Gašparović krenuo je furiozno u prvom setu da bi se kasnije, u drugom i trećem, mučio i tek u četvrtom setu uspio slomiti otpor Manojlovskog. Danko je pobjedio 2,5:1,5 u setovima i 578:555 u čunjevima. Tim rezultatom Danko Gašparović osvojio je epitet najboljeg igrača utakmice.
Od dolaska u redove KK Policajca Božo Pavlaković redovito nastupa u zadnjem, trećem bloku igrača i - redovito osvaja bodove. Tako je bilo i danas. Božo je odlično započeo i u prva dva seta deklasirao svojeg protivnika Brunu Žužića, koji je, kada je već sve bilo gotovo, ipak u zadnja dva seta uspio smanjiti zaostatak za Božom na pristojnu cifru. Pavlaković - Žužić 559:538 (2:2). Drugi kuglač KK Policajca u trećem bloku Nenad Plivelić svojeg protivnika Vladislava Jedrejčića također je uspio pobjediti 3:1 u setovima i u čunjevima 554:542 čime je utakmica uvjerljivo pripala KK Policajcu.
Ovom već četvrtgom po redu u 2010. godini pobjedom KK Policajac definitivno je izišao iz zone ispadanja i, pošto je bodovno preskočio KK Elektroistru, najavljuje borbu za drugo mjesto koje vodi u viši rang natjecanja. Ispred, s više bodova su samo KK Karlobag i KK Željezničar iz Karlovca.
Slijedeće kolo koje se igra u subotu 13. veljače "policajci" gostuju u Rijeci na kuglani SRC "3. maj" gdje igraju s pretposlijednjim KK Grobničanom RB, a onda u Ogulin dolazi KK Karlobag. Eventualna pobjeda u Rijeci bila bi pravi uvod u veliki derbi između KK Policajca i KK Karlobaga.


Ivica Gašparović, Ivan Božac, Anton Marković i Sead Alihodžić.


Mirko Birač, Mirko Glušica, Danko Gašparović i Leonid Manojlovski.


Božidar Pavlaković, Bruno Žužić, Nenad Plivelić i Vladislav Jedrejčić.
 

 
InfoStudio.hr