Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Očekivani ali pristojan poraz od vodećih, 13. 02. 2010.
Po prvi puta u 1. HKL, ali i općenito, kuglačice KK Policajaca igrale su službenu utakmicu na šest staza. Bilo je to danas poslijepodne na kuglani "Pongračevo" u Zagrebu u utakmici 13. kola 1.HKL protiv vodeće ekipe u prvenstvu te višestrukih državnih prvakinja - KK Zagreba. Iako se već i prije početka prvenstva znalo da će se na ovom gostovanju ubilježiti poraz, želje i nade "policajki" bile su usmjerene na to da taj očekivani poraz bude što pristojniji. Tako je i bilo jer su domaće kuglačice uvjerljivo pobjedile s time da su "policajke" uspjele osvojiti dva pojedinačna boda čime je konačni rezultat utakmice bio 6 : 2 za KK Zagreb uz skoro dvjesto čunjeva prednosti - 3290:3093.
U prvom bloku igračica za KK Policajac igrale su Nikolina Marković protiv Sanje Lasić (Nikolina je dobila 536:509 i 2,5:1,5 u setovima), Tamara Majetić protiv Ines Maričić (Maričić je uvjerljivo bila bolja 577:515 i sa sva 4 osvojena seta) te Ana Grgurić protiv Jasmine Pedišić (Pedišić je pobjedila 554:515, a Ana je osvojila samo prvi set).  

  KK Zagreb - KK Policajac

U drugom bloku igračica igru su za KK Policajac započele Maja Stipetić, Ana Puškarić i Valentina Prpić. Maja Stipetić je odlično krenula protiv Josipe Dolibašić, osvojila prvi set te nesretno remizirala u drugom, a onda je u trećem setu neobjašnjivo pala pa je trener Željko Stipetić umjesto nje u igru uveo Mateu Gašparović. Međutim, niti Matea Gašparović danas nije bila raspoložena pa je na kraju Dolibašić uvjerljivo pobjedila 536:479 (u setovima 2,5:1,5). Ana Puškarić protiv iskusne Elde Sinovčić nije imala nikakve šanse pa je na kraju uvjerljivo izgubila 571:500 bez osvjenog seta. Zanimljivo je da je "u pune" Ana bila ravnopravna svojoj protivnici ali je "u čišćenju" Sinovčić bila puno bolja. Drugi pojedinačni bod za KK Policajac osvojila je, i danas odlična i najbolja u svojoj ekipi, Valentina Prpić i to protiv Leonarde Majer. Nakon zanimljivog i izjednačenog dvoboja na kraju je Valentina bila bolja 548:543 uz tri osovjena seta.
Kuglačice KK Policajca i dalje su na začelju prvenstvene ljestvice bez ijednog osvojenog boda ali i današnju uitakmicu ove mlade djevojke iskoristile su za stjecanje njima najviše nedostajućeg iskustva.
Prvenstvene utakmice slijedeći vikend  se neće igrati zbog obveza nekih klubova u europskim natjecanjima ali tri kuglačice KK Policajca već u petak čeka nastup na XIX. pojedinačnom prvenstvu RH za juniorke U-23 u Rijeci. Podsjećamo da su se na državno prvenstvo, koje se igra kup sistemom (32 igračice na ispadanje), dobrim plasmanom na prvenstvu Hrvatske kuglačke regije Zapad, plasirale Valentina Prpić, Nikolina Marković i Matea Gašparović. Prvenstvo počinje u petak i nastavlja se u subotu, a finale će biti u nedjelju. Nadajmo se da "policajke" neće svoj nastup na državnom prvenstvu završiti već u petak.


Predstavljanje kuglačica KK Zagreb i KK Policajac prije utakmice.


Pozdravljanje kuglačica KK Zagreb i KK Policajac nakon predstavljanja.


Jasmina Pedišić, Ana Grgurić, Sanja Lasić, Nikolina Marković, Ines Maričić i Tamara Majetić


Josipa Dolibašić, Maja Stipetić, Elda Sinovčić, Ana Puškarić, Leonarda majer i Valentina Prpić.

 

 
InfoStudio.hr