Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

U Rijeci pao i Grobničan RB, 14. 02. 2010.
Kuglana SRC U 15. kolu 3. HKL zapad kuglači KK Policajca gostovali su jučer (subota) u Rijeci, gdje su na kuglani SRC "3. maj" uvjerljivo pobjedili ekipu KK Grobničan RB rezultatom 7 : 1 (13,5:10,5) te u ukuno srušenim čunjevima 3164 : 3145. Ako uzmemo u obzir gostujuću pobjedu u 10. kolu jesenskog dijela prvenstva protiv KK Mladosti u Delnicama, ovo je već šesta uzastopna prvenstvena pobjeda "policajaca" i najveći optimisti nisu očekivali ovakav niz žetve bodova u nastavku prvenstva. Velika zasluga za ovakav uzlet ekipe svakako pripada pojačanju u mini prijelaznom roku - Boži Pavlakoviću, koji ne samo da osvaja pojedinačne bodove već je unio i pozitivni duh među ostale kuglače koji kuglaju kao preporođeni. Obzirom na ovakav razvoj situacije, KK Policajac je izbio u krug najozbiljnijih kandidata za osvajanje prva dva mjesta u ligi i plasman u viši rang natjecanja. U slijedećem 16. kolu kuglačima KK policajca na ogled dolazi, od ovog kola vodeća ekipa KK Karlobaga (KK Željezničar je izgubio u Puli protiv KK Uljanika pa ga je pobjedom protiv KK Obrtnika iz Ogulina KK Karlobag pretekao). Bit će to pravi i istinski derbi 3. HKL zapad, a uspiju li "policajci" pobjediti i ovog lidera (u 12. kolu pobjeđen je tadašnji lider prvenstva KK Željezničar) onda se širom otvaraju vrata ulaska u 2. HKL zapad.

  KK Grobničan RB - KK Policajac

  3. HKLZ 15. kolo
No, vratimo se jučerašnjoj utakmici, koja se igrala na svih šest staza kuglane SRC "3. maj". U prvom bloku za KK Policajac zaigrali su Mirko Birač, Božo Pavlaković i Anton Marković. Sva trojica, s po tri osvojena seta uspjeli su pobjediti svoje protivnike Aleksndra Mandića, Zlatka Ćućića i Grozdana Manjgotića s time da je protivnik Bože Pavlakovića Zlatko Ćućić imao više srušenih čunjeva. Tako su kuglači KK Policajca poveli 3 : 0 uz prednost od 41 čunj i odškrinuli vrata pobjedi.
U drugom bloku igrača za KK Policajac su igrali Nenad Plivelić, te braća Ivica i Danko Gašparović i to protiv Miroslava kariža, Miljenka Crnkovića i Žarka Ikice. Gašparovići su uspjeli tijesno, s deset čunjeva prednosti, pobjediti svoje protivnike ali je Nenad Plivelić imao velikih problema s Karižem i izgubio bod na način da je gotovo sva prednost u čunjevima izgubljena. Tako je na kraju prednost u čunjevima za KK Policajac iznosila svega 19 ali dovoljno za važnu i uvjerljivu gostujuću pobjedu.
Iako ukupan dojam igre kuglača KK Policajca u ovoj utakmici nije bio za pamćenje, pobjeda i dva osvojena boda su najvažniji. Vrhunska igra i rezultat očekuje se u nedjelju 28. veljače u utakmici protiv vodećeg u ligi KK Karlobaga koja počinje u 10.00 h.
 

 
InfoStudio.hr