Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Kuglačice opet poražene, 27. 02. 2010.

U 14. kolu 1. HKL za žene kuglačice KK Policajca danas su ugostile KK Rijeka Kvarne VIG, a gošće su očekivano pobjedile rezultatom 6 : 2 odnosno 3235 : 3155 u ukupno srušenim čunjevima.
Bila je to još jedna ispodprosječna predstava "policajki" koje su uz malo sreće mogle čak i pobjediti što bi svakako bilo veliko iznenađenje obzirom na mjesto koje Riječanke zauzimaju na prvenstvenoj ljestvici. Zapravo, kuglačice KK Policajca mogu žaliti što nisu malo bolje odigrale, posebno u prvom bloku kada su i Valentina Prpić i Nikolina Marković propustile priliku za osajanjem boda.
Naime, Valentina je ukupno srušila solidnih 541 čunj i, bez osvojenog seta, izgubila za svega 10 čunjeva razlike od Snježane Kramar, a uz malo, malo sreće, mogla je dobiti 3 seta i bod. Božica Fortuna danas Valentini nije bila ni malo naklonjena. Slično je bilo i u drugom dvoboju u kojem je Nikolina Marković od Ljiljane Sirotić izgubila za svega 6 čunjeva. Nikolina je osovjila 1,5 set ali se presudnim pokazao prvi set u kojem je Nikolina srušila svega 117 čunjeva što je bilo teško nadoknaditi u nastavku.
 
  KK Policajac - KK Rijeka KVIG


Matea Gašparović - dobitnica priznanja SŠKŽU drugom bloku igračica za KK Policajac su zaigrale Maja Stipetić i Ana Grgurić protiv bivše kuglačice KK Policajca Morene Rendulić odnosno Zlatke Kuharić. Maja je na kraju izgubila za svega 9 čunjeva i dojam je da je mogla osvojiti taj bod jer je njezina protivnica Morena Rendulić, očito igrajući pod pritiskom, srušila svega 521 čunj. S druge strane, Ana Grgurić je danas skroz podbacila i sa srušenih 463 čunja bila je lak plijen za iskusniju Zlatku Kuharić koja je srušila 523 čunja. Tako su gošće na lagani (i sretan) način došle do praktički nedostižne prednosti od 4 : 0 i 81 čunj.
Matea Gašparović, kojoj je prije utakmice glavni sudac Branko Bajt uručio priznanje Saveza športova Karlovačke županije za nadarenu sportašicu u prošloj godini, kao i Ana Puškarić, u trećem bloku igračica uspjele su spasiti čast svoje ekipe i osvojiti dva pojedinačna boda, no razliku u čunjevima nisu mogle stići, pa su tako samo ublažile poraz svoje ekipe. Naime, Matea je, nakon što je malo zaliječila ozlijedu kažiprsta, odigrala solidnu utakmicu i s 552 srušena čunja ali 3 osvojena seta uspjela pobjediti Anu Bradetić koja je srušila 4 čunja više. Ana Puškarić je s 535 srušenih čunjeva dobila iskusnu Veru Trošelj koja je srušila 526 čunjeva.
Ovo je bio već 14 uzastopni poraz kuglačica KK Policajca ali je i ova utakmica pokazala da uz malo sreće, koje "policajke" u prvenstvu zaista nemaju, mogu doći do bodova. S takvom spoznajom mlade kuglačice KK Policajca u slijedeću subotu putuju na ogled kuglačicama KK Istre u Poreč, potajno se nadajući osvajanju i prvih prvenstvenih bodova.


Valentina Prpić, Snježana Kramar, Nikolina Marković i Ljiljana Sirotić.


Maja Stipetić, Morena Rendulić, Ana Grgurić i Zlatka Kuharić.


Matea Gašparović, Ana Bradetić, Ana Puškarić i Vera Trošelj.

 

 
InfoStudio.hr