Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Derbi KK Karlobagu, 28. 02. 2010.
U derbiju 16. kola 3. HKL zapad kuglači KK Policajca, nakon najslabije igre ove sezone, na domaćoj kuglani u Ogulinu izgubili su od kuglača KK Karlobaga i time znatno umanjili svoje šanse za osvajanjem jednog od prva dva mjesta koja jamče plasman u viši rang natjecanja. Gosti iz Karlobaga bili su uvjerljivo bolji u ukupno srušenim čunjevima 3336 : 3210, a svakoj ekipi pripale su tri pojedinačne pobjede, tako da je konačni rezultat bio 5 : 3 (14,5:9,5 u setovima) za KK Karlobag.
Da će ova, za drugoligaške ambicije KK Policajca, odlučujuća utakmica biti do kraja neizvjesna i izjednačena naznaku su dali igrači prvog bloka. Nakon potpuno izjednačene igre i nekoliko obrata "policajci" Mirko Birač i Ivica Gašparović, doslovce u zadnjim hicima, za nijansu su bili premoćniji od svojih suparnika Ivana Vrbana i Roberta Tomljanovića. Mirko Birač, uz dva osvojena seta, bio je premoćniji tek za 4 čunja (546:542) dok je Ivica Gašparović, uz također dva osovojena seta, od svojeg protivnika bio bolji samo za 1 čunj (558:557).

  KK Policajac - KK Karlobag

  3.HKLZ 16. kolo

U drugom bloku igrača za KK Policajac su zaigrali Nenad Plivelić i Anton Marković protiv Ivice Mraovića i Željka Tomljenovića. I dok je Marković relativno lako dobio svojeg protivnika 549:522 (3:1) Nenad Plivelić je imao velikih problema sa svojom igrom tako da ga je u zadnjem, četvrtom setu zamjenio Mladen Hećimović. Međutim, niti nezagrijani Hećimović nije pokazao bolju igru pa su na kraju zajedno uspjeli srušiti tek 498 čunjeva te uvjerljivo izgubiti za čak 89 čunjeva razlike što je doneslo veliku prednost gostima u ukupno srušenim čunjevima.
Iako su kuglači KK Policajca u zadnjem bloku, Božo Pavlaković i Danko Gašparović, pojedinačnim pobjedama osigurati pobjedu svoje ekipe, bez obzira na veliki zaostatak u ukupno srušenim čunjevima, nakon grčevite borbe do kraja, nisu uspjeli osvojiti niti jedan pojedinačni bod pa je pobjeda zasluženo pripala KK Karlobagu. Pavlaković je izgubio od Borisa Nikšića 553:540 (2,5:1,5) dok je Danko Gašparović bio uvjerljivo slabiji od Stipe Jelinića 575:519 (3:1) s time da je najveća razlika stvorena u zadnjem setu kada je Danko srušio samo 106 čunjeva. Bliži pojedinačnom bodu, a time i bodu za svoju ekipu, bio je Pavlaković koji je za samo pet čunjeva izgubio četvrti odlučujući set.
Ovim porazom kuglači KK Karlobaga sada imaju pet bodova prednosti ispred KK Policajca, a kako je KK Željezničar danas također pobjedio KK Elektroistru rezultatom 5:3, sada i oni imaju čak četiri boda prednosti pa je teško očekivati da bi tu prednost u preostalih šest prvenstvenih kola mogli ispustiti. Uz današnji poraz KK Policajac, s KK Kupom iz Ozlja ima 18 bodova i u najbližoj su pratnji vodećima. Najbliži pratitelji KK Policajca i KK Kupe - KK Telekom i KK Elektroistra u ovom kolu su također izgubili i u slijedećem 17. kolu kuglači KK Policajca gostuju upravo kod KK Telekoma u Rijeci. Eventualna pobjeda "policajaca" u Rijeci zadržala bi ih i dalje u vrhu tablice, a uz eventualno posrtanje nekog iz vodećeg dvojca, opet bi bili u igri za vrh. "Policajci" glavu gore - još uvijek nije sve gotovo - nema predaje!


Mirko Birač, Ivan Vrban, Ivica Gašparović i Robert Tomljanović.

Nenad Plivelić, Ivica Mraović, Anton Marković i Željko Tomljenović.

Božidar Pavlaković, Boris Nikšić, Danko Gašparović i Stipe Jelinić.
 

 
InfoStudio.hr