Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Kuglačice KK Policajca izgubile u Poreču, 07. 03. 2010.
Na svojem predposlijednjem prvoligaškom gostovanju u ove sezone kuglačice KK Policajca igrale su jučer u Poreču protiv kuglačica ŽKK Istre. Ova utakmica 15. kola 1. HKL igrala se na novoj kuglani u Domu obrtnika u Poreču, a domaće kuglačice ostvarile su uvjerljivu pobjedu rezultatom 7 : 1 (3313:3153).
Kuglačice ŽKK Istre zaista su odlično odigrale utakmicu tako da "policajke" nisu imale nikakve šanse osvojiti svoje prve prvoligaške bodove.
U prvi blok igračica trener Željko Stipetić stavio je Maju Stipetić i Anu Grgurić, a njima je trener ŽKK Istre suprostavio iskusnu Mariju Liović i Šteficu Horvat Margetić. Maja Stipetić svojim neobjašnjivim promašajima u presudnom trenutku dopustila je svojoj protivnici da na kraju ipak uzme taj pojedinačni bod, iako ga je Maja po igri u većem dijelu dvoboja možda i zaslužila. U drugom dvoboju Ana Grgurić je bez posebnog otpora igubila od svoje protivnice tako da su Istranke povele 2 : 0 uz 44 čunjha prednosti. Liović - Stipetić 525:520 (3:1) i Horvat-Margetić - Grgurić 557:518 (3:1).
U drugom bloku igračica za KK Policajac su zaigrale Valentina Prpić i Nikolina Marković protiv Marijane Liović i Sherihan Sabor. Valentina se dobro držala i odlično parirala svojoj protivnici ali je onda u četvrtom setu neobjašnjivo pala i na kraju uvjerljivo izgubila 3:1 u setovima odnosno 581:528 u srušenim čunjevima. U drugom dvoboju ovog bloka Nikolina Marković uspjela je, uz dva osovojena seta, za svega tri čunja nadvisiti svoju protivnicu. Na kraju je bilo 535:538 za Marković.

   ŽKK Istra - KK Policajac

Od Matee Gašparović i Ane Grgurić u zadnjem bloku igračica nije se očekivalo da bilo što naprave jer je prednost za domaće kuglačice nakon dva bloka bila nedostižnih 94 čunja. Matea je uspjela osovjiti tek dva seta ali je u čunjevima bila znatno slabija od svoje protivnice Ružice Močibob. Močibob je srušila 532, a Gašparović tek 504 čunja. Ana Puškarić je odigrala dobro, srušila je ukupno 545 čunjeva, što je najbolji rezultat u ekipi KK Policajca ali pojedinačni bod pripao je njezinoj protivnici Vjeri Mušković koja je postigla najbolji rezultat na utakmici - 583 srušena čunja.
Kuglačice KK Policajca slijedeća dva kola igraju kod kuće i to najprije protiv KK Sloboda TVIN iz Virovitice, a onda proitv KK Zagreb-Zaboky. Obadvije ove ekipe bore se za opstanak u 1. HKL, a hoće li kuglačice KK Policajca nekome od njih uzeti bodove i time ih gurnuti na rub ispadanja iz lige vidjet ćemo 13. odnosno 27. ožujka kada su na rasporedu te utakmice.


Igračice prvog bloka: Marija Liović, Maja Stipetić, Š. Horvat-Margetić i Ana Grgurić.

Glavni sudac Gianni Rabac  i igračice drugog bloka: Sherihan Sabor, Valentina Prpić, Marijana Liović i Nikolina Marković.

Igračice trećeg bloka: Vjera Mušković, Ružica Močibob, Matea Gašparović i Ana Puškarić.
 

 
InfoStudio.hr