Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Podjela bodova u Rijeci, 07. 03. 2010.
Anton Marković - najbolji igrač utakmiceKuglači KK Policajca jučer su gostovali u Rijeci gdje su na kuglani SRC "Mlaka" protiv KK Telekoma igrali prvenstvenu utakmicu 17. kola 3. HKL zapad. Utakmica je završila nerješeno 4 : 4 s time da je premoć u ukupno srušenim čunjevima za svega 20 čunjeva bila na strani domaće ekipe - 3328:3308 (12:12).
Iako je ekipa KK Telekoma cijelo prvenstvo pri vrhu prvenstvene ljestvice i iako se radi o ekipi koja je, nakon dugo godina, tek prošle godine iz druge lige došla među trećeligaše, "policajci" se nisu nimalo preplašili i, da je bilo malo više sreće, mogli su osvojiti i drugi bod. Važno je pri tome i saznanje da se ekipa, nakon domaćeg poraza u prošlom kolu protiv vodećeg KK Karlobaga, ponovo diže i da u završnicu prvenstvene utrke ulazi još uvijek sa šansom za osvajanjem drugog mjesta koje osigurava direktni plasman u viši rang natjecanja.
Inače, ova utakmica ostat će zapamćena po tome što je po prvi puta za KK Policajac zaigrao mladi Luka Damjanić, koji je u mini prijelaznom roku dvojno registriran (matični klub mu je KK Klek). Na žalost, Luka je malo podbacio i njegovih 509 srušenih čunjeva neki će prepoznati kao uzrok gubitka i drugog boda u utakmici. No, svih šest kuglača KK Policajca čine ekipu pa i ukupni minus od 20 čunjeva treba jednako raspodjeliti na sve njih, a ne samo na leđa ovog mladog kuglača. Sigurni smo da će Luka već u nekoj od slijedećih utakmica odigrati puno bolje, kako on to već zna, i time opravdati hrabri potez kapetana ekipe Branka Bajta koji mu je ukazao povjerenje.

  KK Telekom - KK Policajac

  3.HKLZ 17.kolo


Luka Damjanić - debitantInače, utakmica se igrala na svih šest staza tako da su u prvom bloku zaigrali za ekipu domaćina Bojan Đukić, Slavko Pintar i Željko Božičić protiv Antona Markovića, Luke Damjanića i Tomislava Grdića iz ekipe KK Policajca. Osim što je Damjanić izgubio od Pintara 552:509 (3:1), Marković i Grdić izborili su pobjede protiv svojih protivnika. Marković je dobio Đukića 585:541 (4:0), a Grdić Božičića 561:555 (2:2).
U drugom bloku igrača igrači KK Policajca Božo Pavlaković i Mirko Birač pobjedili su svoje protivnike Darka Božičića odnosno Zorana Majnarića dok je Ivica Gašparović izgubio od Vlade Vukovića. D. Božičić - Pavlaković 553:557 (2:2), Vuković - Gašparović 578:540 (3:1) i Z. Majnarić - Birač 549:556 (2:2).
Ovim bodom koji je osvojen protiv jake ekipe na njegovoj kuglani kuglače KK Policajca ostavlja još uvijek u kombinacijama za sami vrh prvenstvene ljestvice, a u preostalih pet kola sve je još moguće. Jesu li ambicije "policajaca" opravdane bit će potpuno jasno već slijedeće subote kada se igra ogulinski derbi protiv KK Poštara. Utakmica se igra 13. ožujka u 17.00 h na Gradskoj kuglani "Klek".

 

 

 
InfoStudio.hr