Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Dečki bolji u prijateljskoj utakmici, 10. 05. 2010.
Mirko, Ana, Božo i MajaJučerašnji lijepi proljetni dan kuglačice i kuglači KK Policajca iskoristili su za odigravanje međusobne prijateljske kuglačke utakmice te kasnije druženje u prirodi. Iako je kuglačka sezona bila dugačka i naporna, posebno se to odnosi na kuglačice, ipak su svi skupa smogli snage i volje da odigraju jednu vrlo zanimljivu utakmicu.
Kao i u prijašnjim sličnim utakmicama posebnu pozornost privlačili su međusobni dvoboji kćeri i očeva Markovića i Gašparovića. No, krenimo redom.
Utakmicu su započeli Mirko Birač i Božo Pavlaković za dečke te Tomislav Grdić - igrao i sudioAna Grgurić i Maja Stipetić za cure. I dok se Božo nije dao iznenaditi, Mirku se to dogodilo - Ana ga je pobjedila za svega tri čunja prednosti. Maja je igrala promjenjivo ostvarivši i najbolji (153) i najlošiji (103) pojedinačni set na utakmici i s takvom igrom ipak nije mogla ugroziti sigurnu pobjedu iskusnog Bože Pavlakovića. S druge strane, Ana je igrala dosta ujednačeno te je u prva dva seta stekla prednost koju nije ispuštala do kraja. Nakon prvog bloka, dakle, bilo je izjednačeno 1:1 uz solidnu preednost u čunjevima za dečke. 

  KK Policajac M - KK Policajac Ž

Tone, Nikolina, Branko i NivesU drugom bloku nastupio je prvi (od dva) obiteljski par - tata Anton protiv kćerke Nikoline Marković te istovremeno i Branko Bajt protiv Nives Poljak. Obadva ova dvoboja bila su na svoj način zanimljiva. Prvi zbog obiteljskog prestiža, a drugi zbog nastupa Nives nakon duže pauze, koju je ipak nakon dva seta zamjenio Tomislav Grdić, dobivši tom prilikom i prigodni nadimak "ženski Toma". U ovom bloku vidjeli smo dva izuzetno zanimljiva dvoboja nakon kojih je i dalje bilo nerješeno 2:2 jer su Nives i Toma pobjedili kapetana muške ekipe dok je Anton Marković za svega dva čunja bio bolji od svoje kćeri. Zapravo, tata je uz pomoć sreće, u zadnjem hicu prestigao svoju kćerku, jer je kćerka propustila napraviti prijelaz u samoj završnici čime je izgubila dvoboj. Treba naglasiti da su njih obadvoje odigrali odlično i postigli najbolje pojedinačne rezultate u svojim ekipama ali i općenito na cijeloj utakmici.
U zadnjem bloku kuglači nisu dozvolili nikakvo iznenađenje pa su tijek utakmice usmjerili u svoju korist. Zbog indisponiranosti Matee Gašparović izostao je neizvjesan dvoboj između nje i tate Ivice koji baš i nije briljirao ali je ipak pobjedio. S druge strane Nenad Plivelić relativno lako pobjedio je Anu Puškarić.Nenad, Ana, Matea i Ivica
Tako je utakmica završila pobjedom kuglača 6:2 (15:9) odnosno 3180:3085 u ukupno srušenim čunjevima. Međutim, treba naglasiti da su kuglačice igrale bez svoje ponajbolje pojedinke Valentine Prpić koja je cijeli vikend provela u Ravnoj Gori na reprezentativnim pripremama za predstojeće Svjetsko juniorsko prvenstvo koje se za dva tjedna održava u Rijeci.
Nakon utakmice na kuglani, svi zajedno otišli su u prirodu odnosno na imanje Antona Markovića pod Klekom gdje je preostali dio članova KK Policajca spremao zakusku u obliku odojka na ražnju. I tako je ostatak dana proveden u druženju te igranju nogometa i odbojke u prekrasnoj prirodi. Sve u svemu, dobro iskorišten dan koji će se dugo pamtiti.


Ekipa logističara - Ivan Salopek - Soćo, Mate Puškarić, Mladen Hećimović i Tihomir Cindrić

Odbojkaška utakmica bila je puno neizvjesnija nego kuglačka.
 

 
InfoStudio.hr