Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Izborna Skupština KK Policajca, 22. 05. 2010.

Radno voditeljstvo SkupštineU Domu DPD Sveti Rok-Lomost u Ogulinu sinoć je održana redovna godišnja ali i izborna Skupština KK Policajac. Skupštinu je, nakon intoniranja hrvatske državne himne, otvorio predsjednik kluba Marijan Turković, pozdravivši sve nazočne članove kluba te goste. Na žalost i ove godine na Skupštinu KK Policajca nije se odazvao gradonačelnik Grada Ogulina, a na ovu Skupštinu nisu došli niti predsjednik odnosno tajnik Športske zajednice Grada Ogulina.
Izvješće o radu kluba za  razdoblje od prošlogodišnje Skupštine podnio je predsjednik Turković, pobrojavši sve aktivnosti i postignute rezultate kuglačica i kuglača u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Obzirom da je proteklo četverogodišnje mandatno razdoblje aktualnog rukovodstva u klubu, Turković je podsjetio i na one najznačajnije događaje i rezultate ostvarene u tom periodu. Cjelovito izvješće predsjednika Marijana Turkovića može se pročitati ovdje.
Nakon izvješća o radu, podnijeta su još i izvješća o financijskom poslovanju te izvješće Nadzornog odbora o izvršenom nadzoru nad radom i poslovanjem u klubu.
Budući da je Verifikacijsko povjerenstvo utvrdilo da na Skupšini postoji kvorum sva ova izvješća od strane članova kluba jednoglasno su prihvaćena, a nakon toga prišlo se izboru novog rukovodstva.

Željko Stipetić - novi predsjednik KK PolicajcaIzbor predstavnika u tijelima kluba odnosno predsjednika, tajnika, članova Upravnog i Nadzornog odbora te Disciplinske komisije protekao je bez ikakvih problema. Naime, predsjednik Turković iznio je prijedlog kojega je dan ranije definirao Upravni odbor. Pošto nije bilo niti jednog drugog  prijedloga članovi Skupštine KK Policajca jednoglasno su  izabrali novo rukovodstvo u kojem su, u većini, ostali dosadašnji predstavnici uz male izmjene. Naime, za novog predsjednika izabran je dosadašnji tajnik Željko Stipetić, a na mjesto tajnika dosadašnji predsjednik Marijan Turković. Branko Bajt, Ivica Gašparović i Anton Marković i dalje, uz predsjednika i tajnika, ostaju članovi Upravnog odbora. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Tomislav Grdić te za članove istog Darko Brbot i Tihomir Cindrić. Kod Disciplinske komisije nije bilo promjena pa će još jedan četverogodišnji mandat u njoj biti Mladen Hećimović kao predsjednik i Mirko Birač i Nenad Plivelić kao članovi.
Na kraju su gosti Skupštine čestitali KK Policajcu na ostvarenim rezultatima i zaželjeli još puno uspjeha u budućnosti, a onda se, već po tradiciji, druženje nastavilo uz bogati domjenak kojega je i ovaj puta priredio Restoran Gradina iz Josipdola.


Radno voditeljstvo Skupštine: Ž. Stipetić-zapisničar, A. Marković, M. Turković i B. Bajt.

Skupštini je nazočila većina članova KK Policajca i mnogi gosti.

Kao i obično, kuglačice odmah zauzmu zadnje redove....

...a očekivalo se da će sjesti naprijed.

Samo se zamjenili na čelnim pozicijama u klubu - Željko Stipetić i Marijan Turković.

 

 
InfoStudio.hr