Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Valentina Prpić osvojila "broncu" na SP u Rijeci, 29. 05. 2010.
Valentina PrpićKuglačica KK Policajca Valentina Prpić, kao članica hrvatske ženske juniorske reprezentacije U-23, na XV. Svjetskom juniorskom kuglačkom prvenstvu koje se održava u Rijeci u disciplini "singles sprint women" osvojila je brončanu medalju.
Nakon ekipnog natjecanja u kojem je Valentina bila rezerva i nije nastupila te mix parova gdje također nije dobila priliku, povjerenje je dobila u tzv. sprintu i to povjerenje je u potpunosti opravdala.
Valentina je u prvom kolu najprije izbacila Talijanku Sandru Lerchner, u drugom kolu Njemicu Sinu Beisser te za ulazak u polufinale Čehinju Kristynu Strouhalovu. U polufinalu je pokleknula pred, kasnije prvakinjom, Slovenkom Radom Savič. U drugom polufinalu srele su se Madžarica Edit Sass koja je bila bolja od reprezentativke Srbije Jelene Petrović.
Obzirom na Valentininu formu i nastupe kroz čitavo proteklo prvenstvo ova medalja sa Svjetskog prvenstva nie nikakvo iznenađenje, a da je dobila priliku u ekipnom natjecanju sigurno ne bi podbacila.
Ovo je još jedan veliki uspjeh hrvatskog i  ogulinskog kuglanja na kojega su svi u KK Policajcu ponosni: Bravo Valentina!!!!


"Srebrna" Edit Sass, "zlatna" Rada Savič te "brončane" Valentina Prpić i Jelana Petrović na pobjedničkom postolju.
 

 
InfoStudio.hr