Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Završio ljetni prijelazni rok, 30. 06. 2010.

Matija CindrićS današnjim danom završava redovni ljetni prijelazni rok. Još se ne znaju svi prijelazi kuglačica odnosno kuglača u ogulinskim kuglačkim klubovima ali, kako se čuje, bit će i nekih zanimljivih transfera. Gdje je u svemu tome KK Policajac?

Što se tiče muške ekipe, nakon jedne odigrane polusezone, redove «policajaca» napustio je «klekovac» Božo Pavlaković i vratio se u svoj matični klub. Obzirom na najnovije odluke Izvršnog odbora HKS-a da kod dvojne registracije tzv. matični klub mora biti klub višeg ranga natjecanja, nadareni kadet KK Policajca Matija Cindrić registriran je za KK Klek, a onda dvojno i za KK Policajac. Pored njega dvojno je još za KK Policajac registriran kadet KK Kleka Josip Skorić, dok je za Luku Damjanića, mlađeg juniora KK Kleka dvojna registracija produžena i za predstojeću kuglačku sezonu. S vodstvom KK Kleka postignut je sporazum da ovi mladi kuglači za matični klub nastupaju na svim natjecanjima mlađih uzrasnih kategorija odnosno u prvenstvu 5. HKL zapad za drugu ekipu KK Klek koja će biti prijavljena za to natjecanje, dok će za KK Policajac nastupiti u prvenstvenim utakmicama 3. HKL zapad samo ukoliko se za to ukaže potreba.

Slično kao i kod sporazuma sa KK Klekom i kod kuglačica je KK Policajac postigao dogovor o dvojnoj registraciji i to sa ŽKK Matea GašparovićMlakom iz Rijeke. Naime, izvrsna mlađa juniorka KK Policajca Matea Gašparović registrirana je za ŽKK Mlaku i onda dvojno za KK Policajac. Sporazum o dvojnoj registraciji sa ŽKK Mlakom postignut je i za nadarenu Riječanku Marinu Bašić Palković. Potpisanim međuklupskim sporazumom njih dvije će u dresu ŽKK Mlake nastupati na svim natjecanjima mlađih uzrasnih kategorija dok će prvenstvene utakmice igrati prvenstveno za KK Policajac u 2. HKL zapad/jug, a tek uz suglasnost KK Policajca i za ŽKK Mlaku u 1. HKL. Ovakvim sporazumom najviše će profitirati Matea Gašparović koja će moći nastupati na svim državnim i regionalnim natjecanjima kategorije U-18 i tako se nametnuti izbornici hrvatske U-18 reprezentacije.

Sporazumima o dvojnoj registraciji mladih kuglačica i kuglača KK Policajac istima želi dati priliku da što više kuglaju i nastupaju na svim natjecanjima, a kavu će od svega toga korist imati klub tek će se vidjeti. Vjerujemo u ispravnost ovakvih poteza vodstva kluba.

 

 
InfoStudio.hr