Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KUGLAČI OSVOJILI BOD "U GOSTIMA", 14. 11. 2010.
Kuglači KK Policajca danas prijepodne "gostovali" su na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" kod gradskog rivala KK Poštara i osovjili jedan ali vrijedan bod. Naime, bila je to utakmica 4. kola 3. HKL zapad u kojoj se gotovo do zadnjeg hica nije znao konačni rezultat i kome će pripasti bodovi. Na kraju, ispalo je možda najpoštenije i svaka ekipa osovojila je po jedna bod. Utakmica je završila nerješenim rezultatom 4 : 4 (12:12) i u ukupno srušenim čunjevima 3306:3294 za domaćina.
Jedanko kao i u još nekim utakmicama ovih dvaju ogulinskih trećeligaša KK Policajac je dvobojima u prva dva bloka igrača poveo 3:1, a na kraju je izgubio prednost u čunjevima i osovjio tek jedan bod.
U prvom bloku igrača počelo je dobro za KK Policajac jer su Tomislav Grdić i Ivica Gašparović uspjeli pobjediti svoje protivnike Stevu Šlata i Rolanda Graovca te steći prednost od 19 čunjeva. Šlat - Grdić 524:542 (1:3) i Graovac - Gašparović 567:578 (1:3) s time da je ovim rezultatom Gašparović bio i najbolji pojedinac utakmice.

 KK Poštar - KK Policajac

 3. HKLZ 4. kolo

U drugom bloku igrača Mirko Birač je za KK Policajac odlično započeo svoj dvoboj protiv Joška Matijašića i na kraju ga za 4 čunja više uspio pobjediti, dok je u drugom dvoboju Mladen Hećimović potpuno zakazao i dozvolio svojem protivniku Milanu Domitroviću da ga uvjerljivo pobjedi i anulira prednost KK Policajca u čunjevima. Domitrović - Hećimović 542:507 (3:1) i Matijašić - Birač 570:574 (2:2).
Tako je odluka o pobjedniku ostala na zadnjem bloku igrača u kojem su za domaću ekipu igrali Nikola Neralić i Zvonko Salopek, a za KK Policajac Nenad Plivelić i Anton Marković. Cijelo vrijeme odigravanja ovih dvoboja trajala je neizvjesnost jer su "drva" čas bila na strani "poštara", a čas na strani "policajaca". Pojedinačni dvoboji također su bili neizvjesni do kraja. Međutim, na kraju je Plivelić dobio pojedinačni bod za KK Policajac, a Salopek je, uz pojedinačni bod, osigurao prednost u čunjevima za svoju ekipu pa je utakmica završila remijem 4:4. Neralić - Plivelić 539:547 (2:2) i Salopek - Marković 564546 (3:1).
Zanimljivo je da je ovo bio prvi osvojeni bod u prvenstvu za KK Poštar i prvi "gostujući" bod ove sezone za KK Policajac ali i prvi bod za KK Policajc u međusobnim prvenstvenim dvobojima s KK Poštarom u zadnjih nekoliko sezona.
Slijedeće 5. prvenstveno kolo nudi još jedan gradski derbi jer KK Policajac "ugošćuje" kuglače KK Obrtnika koji su jučer teško stradali od KK Mlake na domaćoj kuglani (1:7). Utakmica se igra u subotu 20. studenog 2010. s početkom u 16.00 sati.

Stoje: Branko Bajt kapetan, Ivan Salopek, Nenad Plivelić, Mirko Birač, Danko Gašparović i Marijan Turković-tajnik;
Čuče: Željko Stipetić-predsjednik, Tomislav Grdić, Ivica Gašparović, Mladen Hećimović i Anton Marković
 

 
InfoStudio.hr