Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ŠTO JE MATEA GAŠPAROVIĆ SKRIVILA?, 31. 12. 2010.
Gradonačelnik ju nije primio - Matea GašparovićGotovo nevjerojatno zvuči vijest objavljena jučer na internetskim portalima Grada Ogulina i Ogulin-info da je gradonačelnik Grada Ogulina gosp. Nikola Magdić sa svojim suradnicima upriličio prijam za najuspješnije mlade sportaše, a zaobišao (opet!?) zasigurno trenutno najbolju i najtrofejniju mladu kuglačicu Ogulina - kuglačicu KK Policajca Mateu Gašparović.
Naime, Matea je u godini koja je na izmaku, iako najmlađa, bila jedna od najboljih kuglačica u ekipi KK Policajca koja se natjecala u 1. HKL, a 24. 10. u Ozlju, na XX. parovnom prvenstvu RH za mlađe juniorke U-18, u paru s Nikolinom Pavlaković iz Ozlja, osvojila je naslov državne prvakinje.
Međutim, to joj nije bilo dovoljno da ju u prigodi prijama najboljih mladih sportaša Grada Ogulina u 2010.g. primi Gradonačelnik gosp. Nikola Magdić. A zašto? To treba pitati njega i(li) predsjednika Športske zajednice Darka Pribanića. Ovaj potonji je nekoliko dana prije ovog prijama kontaktirao tajnika KK Policajca Marijana Turkovića i dobio sve relevantne podatke o sportskim uspjesima Matee Gašparović ali očito su prevladali neki drugi (nesportski) razlozi.
Matea Gašparović je, da podsjetimo, 2008.g. također bila državna prvakinja u kategoriji parova kuglačica do 14 godina i dobila kategorizaciju kao daroviti mladi sportaš od Hrvatskog olimpijskog odbora. Tada joj Športska zajednica Grada Ogulina (i tada na čelu s Darkom Pribanićem) nije odobrila stipendiju koja se, inače odobrava i nekategoriziranim sportašima.
Tek kasnije, nakon intervencija na Skupštini Šprtske zajednice i čak na Gradskom vijeću, retroaktivno joj je priznato pravo na stipendiju.
Kako se ovih dana osjeća ova mlada sportašica može se samo pretpostavljati, no jedno je sigurno, "zaborav" Gradonačelnika ili "brisanje" predsjednika Športske zajednice joj sigurno nije uljepšao novogodišnje blagdane.
A kako se osjećaju "majstori kuhinje" Darko Pribanić i njemu slični? Vjerojatno odlično. Pa vrijeme je brojnih domijenaka...
U svakom slučaju, neki su još jednom (gdje je tome kraj?) pokazali kakvi su sportski djelatnici ali i ljudi. Sportski Oguline - srami se!
Svejedno, svima sretna Nova godina!
 

 
InfoStudio.hr