Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POBJEDA KUGLAČA U NASTAVKU PRVENSTVA, 16. 01. 2011.
A. Marković - najbolji pojedinac KK Policajca na utakmiciKuglači KK Policajca nastavak prvenstva 3. HKL zapad u novoj godini započeli su osvajanjem novih bodova. Naime, u 10. prvenstvenom kolu na domaćoj kuglani bili su uspješniji od riječkog KK Telekoma ukupnim rezultatom 5 : 3 (11:13) odnosno u ukupno srušenim čunjevima 3287:3258.
Za domaće kuglače bila je to veoma važna utakmica jer ih u naredna dva kola očekuju dva gostovanja, a u izjednačenoj ligi kakva je 3. HKL zapad svaka domaća pobjeda je prilika za osvajanje bodova odnsono gubitak bodova kod kuće teško je nadoknaditi u gostima.
Kao što se i očekivalo, od samog početka bilo je izjednačeno i neizvjesno. Najprije su Nenad Plivelić i Tomislav Grdić u prvom bloku protiv Bilića i D. Božičića odigrali tako da je Plivelić glatko izgubio, a Grdić slično pobjedio svojeg protivnika. Pri tome je KK Policajc stekao i neznatnu prednost od 6 čunjeva. Plivelić - Bilić 544:605(0:4) i Grdić - D.Božičić 581:514 (3:1).

  KK Policajac - KK Telekom

  3.HKLZ 10. kolo

U drugom bloku igrača obadvije ekipe osvojile su također po bod.. Naime, Danko Gašparović je uz puno muke ipak uspio pobjediti drugog brata Ž. Božičića dok su s druge strane indisponirani Mladen Hećimović i zamjena mu Mirko Birač uvjerljivo izgubili od Pintara. U tom trenutku je i prednost u čunjevima otišla na stranu gostiju tako da je rezultat bio izjenačen 2:2 ali uz 38 čunjeva prednosti za goste.
U trećem bloku igrača za KK Policajac zaigrali su Ivica Gašparović i Anton Marković i to protiv Majnarića i mladoga Olbine odnosno Valića koji ga je nakon 60 hitaca zamjenio. Gašparović je nakon veoma izgledne prilike za pobjedu na kraju, u zadnjem setu, ipak izgubio za 11 čunjeva dok je Marković odličnom igrom deklasirao Olbinui Valića pa je na kraju KK Policajc osvojio važne prvenstvene bodove. I. Gašparović - Majnarić 548:559 (2:2) i Marković - Olbina/Valić 593:505 (4:0).
Ovom pobjedom kuglači KK Policajca učvrstili su svoj položaj bliže sredini prvenstvene ljestvice i s manje pritiska ulaze u slijedeće dvije gostujuće utakmice. Naime, već slijedeće subote tj. 22. siječnja u sklopu 11. kola gostuju u Puli gdje se sastaju s KK Elektroistrom. Tom utakmicom završava prvi dio prvenstva, a onda u 12. kolu gostuju na Plitvičkim jezerima kod KK Plitvica. Svaki bod osvojen na ovim gostovanjima bio bi zlata vrijedan.
 

 
InfoStudio.hr