Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

UNATOČ DOBROJ IGRI BEZ POBJEDE, 27. 02. 2011.
Jučer poslijepodne, u 16. kolu 3. HKL zapad, kuglači KK Policajca, kao gosti, igrali su protiv KK Obrtnika. Unatoč odličnoj igri i rekordnom broju ukupno srušenih čunjeva na jednoj utakmici tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva, "policajci" su ostali bez prvenstvenih bodova, koji bi im dobro došli u borbi za ostanak u ligi. Na kraju su "obrtnici" slavili rezultatom 6:2 (3360:3347) dok su setovi pripali kuglačima KK Policajca 11,5:12,5.
Kuglači KK Obrtnika ove sezone igraju odlično i za razliku od KK Policajca i KK Poštara u gornjem su dijelu prvenstvene ljestvice s dobrim izgledima za plasman u viši rang natjecanja. Gledajući jučerašnju utakmicu kroz tu činjenicu izgledi KK Policajca za pobjedu nisu bili "bogznakakvi" ali već je prvi blok igrača dao naslutiti izjhednačenu borbu do kraja. Naime, Josip Sušanj i Marijan Stipetić za KK Obrtnik, protiv braće Ivice i Danka Gašparovića za KK Policajac, izvojevali su tijesnu pojedinačnu pobjedu uz jednaki broj osvojenih setova. Sušanj je na kraju bio bolji od I. Gašparovića za svega 4 čunja dok je Stipetić uz 604 srušena čunja bio bolji od D. Gašparovića za samo 8 čunjeva. KK Obrtnik je tako poveo s 2:0 i stekao minimalnu prednost u čunjevima. J. Sušanj - I. Gašparović 551:547 (2:2) i M. Stipetić - D. Gašparović 604:596 (2:2).

  KK Obrtnik - KK Policajac

  3. HKLZ 16. kolo
U drugom bloku igrača Vladimir Kolić je, uz više srušenih čunjeva, izgubio od Tomislava Grdića te Nenada Plivelića, koji je nakon prvog seta zamjenio Grdića i osvojio sva tri seta. S druge strane Zdravko Vuković je relativno lako izišao na kraj s Mladenom Hećimovićem koji je previše promašivao da bi mogao ugroziti svojeg protivnika. U tom trenutku prednost "obrtnika" u ukupno srušenim čunjevima narasla je na 52 i uz vodstvo od 3:1 utakmica je izgledala odlučenom. V. Kolić - T. Grdić/N. Plivelić 546:543 (1:3) i Zd. Vuković - M. Hećimović 555:518 (3,5:0,5).
Međutim, već prvi set zadnjeg bloka igrača, u kojem su za KK Obrtnik igrali Mate Sušanj i Zlatko Vuković protiv Anatona Markovića i Mirka Birača iz KK Policajca, dao je naslutiti neizvjesnost do kraja. Naime, već u prvom setu prednost u ukupno srušenim čunjevima KK Obrtnika je smanjena za 40 i iznosila je samo 12. U daljnjem tijeku utakmice prednost je u jednom trenutku prešla na stranu KK Policajca ali je na kraju Mirko Birač malo posustao i dopustio Zlatku Vukoviću da mu se približi i uz osvojena sva tri zadnja seta preotme i pobjedu iako je na kraju minimalna prednost u čunjevima ostala na strani Birača. M. Sušanj - A. Marković 563:597 (0:4) i Zl. Vuković - M. Birač 541:546 (3:1).
Tako su kuglači KK Policajca na kraju doživjeli još jedna poraz iako su pružili možda najbolju igru u dosadašnjem dijelu prvenstva. Ovakva igra ipak ohrabruje i daje nadu da će u nastavku prvenstva "policajci" početi osvajati bodove. Prva prilika bit će već u subotu 5. ožujka na ogulinskoj kuglani gdje u goste KK Policajcu dolazi ekipa KK Velebita II. Ponove li igru kao jučer pobjeda KK Policajca ne bi trebala biti upitna.


Marijan Stipetić, Danko Gašparović, Josip Sušanj i Ivica Gašparović

Vladimir Kolić, Tomislav Grdić, Zdravko Vuković i Mladen Hećimović

Mate Sušanj, Anton marković, Zlatko Vuković i Mirko Birač
 

 
InfoStudio.hr