Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

OSLABLJENE "POLICAJKE" IZGUBILE U SPLITU, 06. 03. 2011.
Kuglana Mertojak u SplituSamo pet kuglačica KK Policajca, zajedno s trenerom Željkom Stipetićem, otputovalo je jučer na prvenstvenu utakmicu 14. kola 2. HKL zapad/jug u Split. Zbog toga je rezultat utakmice, odnosno poraz KK Policajca, bio poznat unaprijed. Pitanje je samo bilo kojim omjerom će kuglačice KK Splita, inače vodeća ekipa u prvenstvu, pobijediti. Na kraju je KK Split slavio rezultatom 6:2 uz 593 čunja prednosti - 3191:2598 (14,5:9,5).
Razlog manjka kuglačica KK Policajca leži u činjenici da je jučer, u subotu, jedna kuglačica bila zauzeta obvezama na radnom mjestu dok su dvije imale obeze na fakultetu, a kod Splićanki nije bilo volje da se termin odigravanja utakmice prebaci za nedjelju, niti razumijevanja za nekompletnost "policajki". S jedne strane takav stav Splićanki je i razumljiv obzirom da su kuglačice KK Policajca jedine u dosadašnjem tijeku prvenstva uspjele poraziti vodeću ekipu prvenstva i pribojavale su se novog susreta. Međutim, ne može se ne primjetiti da u ovom slučaju na strani kuglačica i vodstva KK Splita nije bilo susretljivosti i volje za dogovorom, a kakva je kod KK Policajca gotovo uvijek i to prema svima, prisutna.
Bilo kako bilo, kuglačice KK Policajca sportski su otputovale na utakmicu, unaprijed pomirene s porazom, odigrale utakmicu i časno izgubile, osvojivši dva pojedinačna boda.

  KK Split - KK Policajac

  2. HKL z/j 14.kolo
Maja Stipetić - najbolja u svojoj ekipiU prvom bloku igračica obadvije "policajke" Valentina Prpić i Ana Puškarić, za ne baš veliku razliku, izgubile su od svojih protivnica Ane Vidan i Danice Torović. Vidan - Prpić 545:520 (2:2) i Torović - Puškarić 535:503 (2,5:1,5).
Nakon toga, u drugom bloku igračica, Matea gašparović je uspjela pobjediti bivšu "policajku"Jasminu Dubić dok je Nikolina marković uvjerljivo izgubila od Vedrane Sivro. Dubić - Gašparović 522:525 (2:2) i Sivro - Marković 564:508 (3:1).
U trećem bloku zablistala je Maja Stipetić i, odličnom igrom i najboljim pojedinačnim rezultatom u sojoj ekipi, uvjerljivo pobjedila Višnju Dragičević te Milicu Josipović koja ju je zamijenila nakon dva seta. Istovremeno je Ivanka Kragić odigrala sama, bez protivnice, i "lako" osvojila bod. Dragičević/Josipović - Stipetić 511:542 (1:3) i Kragić 514.
Prvenstvo ide dalje i već slijedeće nedjelje u Ogulin dolaze kuglačice KK Kupe koje još jedine konkuriraju kuglačicama KK Splita za osvajanje prvog mjesta. Bit će to prilika za revanš jer su Ozljanke u prvom dijelu prvenstva na svojoj kuglani nanijele prvi poraz "policajkama" i to maksimalnim rezultatom. Eventualnom pobjedom kuglačice KK Policajca, osim što bi imale osobnu zadovoljštinu, praktički bi odlučile prvaka 2. HKL zapad/jug. Utakmica se igra 13. ožujka u 10.00 sati.
 

 
InfoStudio.hr