Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

NOVI PORAZ KUGLAČA U DELNICAMA, 27. 03. 2011.
Kuglana Kuglači KK Policajca sinoć su u Delnicama zabilježili jošjedan poraz. U 20. kolu 3. HKL zapad, u svojevrsnom derbiju začelja, poraz su im nanijeli kuglači KK Mladosti iz Delnica i to maksimalnim rezultatom od 8 : 0 (16:8) odnosno 3228:3101 u ukupno srušenim čunjevima.
Sudeći prema ovom rezultatu s direktnim konkurentom "policajci" su se očito pomirili sa sudbinom koja, to je sada dosta izgledno, vodi u niži rang natjecanja. Kriza rezultata, ali  posebno i igre, sinoć je u Delničkoj kuglani "Goranin" kulmnirala. Niti jedna pojedinačna pobjeda, niti jedan "bolji" rezultat, nisu niti mogli rezultirati ničim drugim osim uvjerljivog poraza. Doduše, do kraja su još dva kola, no ovakvom igrom i pristupom teško je očekivati maksimalni učinak i 4 boda koja garantiraju opstanak u 3. HKL.
O sinoćnjoj utakmici u Delnicama nema se puno čega napisati. U prvom bloku igrača za KK Policajac su igrali Nenad Plivelić i Ivica Gašparović protiv Josipa Šporera odnosno Zvonimira Briškog. Obadvojica su izgubili s time da je Plivelić bio skroz indisponiran srušivši svega 482 čunja. Veteran Šporer pobjedio ga je s lakoćom iako ni sam nije briljirao srušivši svega 520 čunjeva. I. Gašparoviću niti to što je s 535 srušenih čunjeva bio najbolji pojedinac u svojoj ekipi nije pomoglo da izbjegne poraz od Briškog koji je srušio 560 čunjeva.

  KK Mladost - KK Policajac

  3.HKLZ 20.kolo
Najbliži osvajanju počasnog boda za KK Policajac bio je Danko Gašparović u drugom bloku igrača i to protiv Dušana Majnarića. Srušio je Danko 533 čunja i osvojio dva seta ali je Majnarić bio za 7 čunjeva bolji i zasluženo pobjedio. Također u drugom bloku igrača, "policajac" Anton Marković sa srušenih 530 čunjeva izgubio je od Ivana Jakovca koji je srušio 556 čunjeva.
U trećem bloku igrača kuglači KK Policajca Branko Bajt i Mirko Birač izgubili su protiv, ne baš posebno dobrih, Mirka Turukala i Drage Stipeča. Bajt je srušio 517, a Turukalo 533 čunja. Birač je srušio samo 504, a njegov protivnik Stipeč samo 519 čunjeva, što mu je bilo dovoljno za pojedinačnu pobjedu.
Kako je navedeno, do kraja prvenstva još su preostala dva kola. U slijedećem kolu "policajci" gostuju kod KK Telekoma u Riijeci i tu je teško očekivati bodove. U zadnjem kolu kao domaćini dočekuju KK Elektroistru iz Pule, koja je sinoć pobjedila KK Kamačnik u Vrbovskom i tako pružila tračak nade KK Policajcu da ne zasjedne na začelje prvenstvene ljestvice. Obzirom na raspored i ostalih ekipa, bez barem jedne pobjede, a najizglednija je ona protiv KK Elektroistre u zadnjem kolu, teško je očekivati spas od ispadanja. U svakom slučaju, gužva na začelju prvenstvene ljestvice svela se na KK Kamačnik, KK Policajac i KK Mladost, a tko će od ove tri ekipe izbjeći ispadanje sigurno će ostati nepoznanica do zadnjih bacanja kugle u tekućem prvenstvu.
 

 
InfoStudio.hr