Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

PROPUŠTENA ZADNJA PRILIKA ZA SIGURAN OSTANAK, 03. 04. 2011.
Kuglana SRC Mlaka u RijeciKuglači KK Policajca sinoć su u Rijeci propustili svoju zadnju priliku za siguran ostanak u 3. HKL zapad. Na kuglani SRC "Mlaka" bolji od njih rezultatom 7:1 (17:7) bili su kuglači KK Telekoma koji su ukupno srušili 3296 čunjeva naspram 3152, koliko su srušili "policajci".
Bila je to utakmica predzadnjeg tj. 21. prvenstvenog kola u kojem su kuglači KK Policajca, eventualnom pobjedom, sami u zadnjem kolu mogli odlučivati o svojem sigurnom ostanku u 3. HKL zapad. Ovako, za takvo nešto ostale su tek teoretske mogućnosti, a pobjedom u zadnjem kolu protiv KK Elektroistre iz Pule osigurali bi si barem predzadnje mjesto, koje pak u slučaju ostanka MKK Rijeka u 1. HKL i plasmana KK Kleka u 1. HKL, ipak jamči ostanak. Međutim, sve su to kombinacije u kojima KK Policajcu, kako god se okrene, nedostaju dva boda.
Međutim, igra koju su "policajci" pružili sinoć u Rijeci ne obećava puno i potpuno zasluženo doživjeli su svoj 14. po redu poraz u dosadašnjem tijeku prvenstva.
Utakmica se igrala na svih 6 staza koliko ih ima na kuglani SRC "Mlaka" tako da su u prvom bloku igrača za KK Policajac zaigrali Tomislav Grdić protiv Branka Bilića, Branko Bajt protiv Mirana Olbine i Ivica Gašparović protiv Željka Božičića. Da su bodovi za KK Policajac jako daleko u ovoj utakmici pokazao je već prvi set u kojem je Grdić srušio samo 97 čunjeva i već tada za svoju ekipu "stekao" minus 49 čunjeva. Iako je i drugi set odigrao katastrofalno loše ipak ga je za 4 čunja dobio pa je tako Nenad Plivelić, koji ga je nakon drugog seta zamijenio, unatoč ukupno manje srušenih čunjeva, uz svoja dva osvojena seta ipak osvojio jedini pojedinačni bod za KK Policajac.

  KK Telekom - KK Policajac

 3.HKLZ 21.kolo
Branko Bajt je nakon solidnog početka u prvom setu do kraja bio ispod prosječan pa ga je mladi Olbina relativno lako pobjedio. Jedini od igrača KK Policajca iz prvog bloka solidan je bio Ivica Gašparović ali je i on izgubio za 15 čunjeva.
Bilić - Grdić/Plivelić 517:490 (212+278) (1:3), Olbina - Bajt 539:511 (3:1) i Ž. Božičić - I. Gašparović 558:543 (3:1).
Tako je nakon prvog bloka igrača domaćin vodio 2:1 u bodovima i 74 čunja prednosti. U drugom bloku igrača postojala je još kakva takva nada "policajaca" u preokret ali od samog početka sva trojica su gubili od svojih protivnika tako da su na kraju sva trojica izgubili. Za KK Policajac su igrali Mirko Birač, Danko Gašparović i Anton Marković i to protiv Darka Božičića, Zorana Majnarića i Slavka Pintara. Jedini je Mirko Birač držao priključak svojem protivniku ali je i on na kraju ostao kratak za 8 čunjeva. Presotala dvojica kuglača KK Policajca uvjerljivo su poraženi od svojih protivnika.
D. Božičić - Birač 556:551 (3:1), Majnarić - D. Gašparović 556:519 (4:0) i Pintar - Marković 567:538 (3:1).
Zadnje prvenstveno kolo u kojem kuglači KK Policajca igraju u subotu 9. travnja u 17.00 sati na ogulinskoj kuglani protiv KK Elektroistre odlučit će o tome mogu li se "policajci" uz pomoć KK Kleka spasiti od ispadanja. Pobjkeda se nameće kao imperativ iako neće biti lako jer se Puljani još uvijek nadaju kiksu KK Plitvica protiv KK Mlake, u kojem slučaju bi pobjedom u Ogulinu osvojili drugo mjesto koje vodi u viši rang natjecanja..


Željko Božičić, Ivica Gašparović, Branko Bilić, Nenad Plivelić, Miran Olbina i Branko Bajt.


Darko Božičić, Mirko Birač, Zoran Majnarić, Danko Gašparović, Slavko Pintar i Anton Marković
 

 
InfoStudio.hr