Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KUGLAČICAMA KK POLICAJCA GRADSKI DERBI, 03. 04. 2011.

Nikolina Marković - najbolja igračica utakmiceKuglačice KK Policajca danas su u prvenstvenoj utakmici 17. kola 2. HKL zapad/jug pobjedile gradskog suparnika tj. kuglačice ŽKK Ogulina rezultatom 6 : 2 (15:9) i 3163:3076 u ukupno srušenim čunjevima. Ova nova dva prvenstvena boda "policajkama" osiguravaju konačno 3. mjesto u prvenstvu budući da je do kraja preostalo još samo jedno kolo u kojem "policajke" gostuju u Zadru kod ŽKK Donat.
Današnja utakmica započela je uz puno motiva s jedne i druge strane jer ipak nije svejedno tko je bolji, a tko lošiji u svojem gradu. Tome se pridružila i mnogobrojna kuglačka publika koja je otvoreno i bučno "drukala" svatko za svoju ekipu.
Utakmicu su započele Valentina Prpić i Nikolina Marković za KK Policajac, koji je ovaj puta službeno bio domaćin, i to protiv Ane Karas i Mirjane Stošić. Valentina Prpić je bez većih problema i uz sva četiri osvojena seta pobjedila Anu Karas s 34 čunja prednosti. Još uvjerljivija je bila Nikolina Marković koja je odličnom igrom, uz također sva četiri osvojena seta, pobjedila Mirjanu Stošić za čak 65 čunjeva prednosti. Time su "policajke" povele 2:0 i ostvarile čak 99 čunjeva prednosti. Posebno treba istakmuti fenomenalnu igru Nikoline Marković koja je, praktički bez treninga, u ovoj utakmici pružila igru za pamćenje i najzaslužnija je za konačnu pobjedu svoje ekipe.
Valentina Prpić - Ana Karas 525:491 (4:0) i Nikolina Marković - Mirjana Stošić 589:524 (4:0).

  KK Policajac - ŽKK Ogulin
 
  2.HKL z/j  17.kolo

U drugom bloku igračica obadvije kuglačice KK Policajca - Maja Stipetić i Ana Puškarić izgubile su prva dva seta protiv svojih protivnica Marije Paušić odnosno Marice Bokulić i tada je izgledalo da se "ogulinke" vraćaju u igru. Međutim, obadvije "policajke" do kraja su malo pojačale igru tako da je Maja Stipetić izgubila samo za 5 čunjeva dok je Ana Puškarić donijela i treći pojedinačni bod svojoj ekipi. 
Maja Stipetić - Marija Paušić 510:515 (1:3) i Ana puškarić - Marica Bokulić 511:491 (2:2) .
Nakon ovoga prednost kuglačica KK Policajca bila je još veća tj. točno 114 čunja pa je njihova pobjeda već tada bila skroz izgledna. U trećem bloku za KK Policajac su zaigrale Matea Gašparović protiv Ivanke Rebrović i Nives Poljak protiv Teute Vorkapić. Među igračicama zadnjeg bloka vodila se izjednačena i zanimljiva borba u kojoj su na kraju bod izvojevale Matea Gašparović za KK Policajac i Teuta Vorkapić za ŽKK Ogulin. Kuglačice ŽKK Ogulina još su za nešto malo čunjeva uispjele smanjiti prednost "policajki" u ukupno srušenim čunjevima koja je na kraju iznosila +87.
Matea Gašparović - Ivanka Rebrović 528:520 (2:2) i Nives Poljak - Teuta Vorkapić 500:535 (1:3).
U zadnjem kolu slijedeće subote 9. travnja kuglačice KK Policajca igraju protiv kuglačica ŽKK Donat iz Zadra ali ta utkamica neće imati gotovo nikakav utjecaj na njihov plasman u ligi odnosno treće mjesto.

Valentina Prpić, Ana Karas, Nikolina Marković i Mirjana Stošić

Maja Stipetić, Marija Paušić, Ana Puškarić i Marica Bokulić

Matea Gašparović, Ivanka Rebrović, Nives Poljak i Teuta Vorkapić

Kuglačice i navijači u gledalištu Kuglane "Klek" u Ogulinu.
 

 
InfoStudio.hr