Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ZUCKER KOMMT ZULETZT, 10. 04. 2011.
Ana Puškarić - korak do rekordaU prijevodu s njemačkog - šećer dolazi na kraju. I zaista, kuglačice KK Policajca u zadnjoj utakmici tekućeg prvenstva 2. HKL zapad/jug u Zadru, na kuglani SC "Mocire" pružile su pravu poslasticu za mnogobrojnu publiku u kuglani. Pobjedile su domaću ekipu KK Donata ukupnim rezultatom 7:1 (14:10) i srušile rekordan broj čunjeva - 3376, dok su domaće kuglačice srušile 3255 čunjeva.
U prvom bloku igračica pojedinačni bod izgubila je odlična Valentina Prpić, premda je srušila čak 586 čunjeva. Bolja od nje bila je, kasnije će se i potvrditi, igračica utakmice Grozdana Surać. Istovremeno, Nikolina Marković, uz jedank broj osvojenih setova, zbog više ukupno srušenih čunjeva pobjedila je Žaklinu Jelača.
Surać - Prpić 593:586 (2:2) i Jelača - Marković 518:530 (2:2).
Matea gašparović i Maja Stipetić zaigrale su za KK Policajac u drugom bloku igračica i obadvije pobjedile. Matea Irinu Morović, a Maja Nives Grabovac. Posebno zrelo odigrala je Maja Stipetić koja je u izjednačenom dvoboju ipak izdržala i za svega dva čunja navisila svoju protivnicu. S druge strane Matea Gašparović u prva tri seta igrala je prvoligaški i onda u četvrtom jednostavno stala. Previše je promašivala i tako značajno smanjila svoj ali i učinak ekipe.
Morović - Gašparović 534:556 (2:2) i Grabovac - Stipetić 562:564 (2:2).

  KK Donat - KK Policajac

  2.HKL z/j  18.kolo
Nakon prva dva bloka igračica "policajke" su već vodile 3:1 i imale 29 čunjeva prednosti, a u trećem bloku igrale su Ana Puškarić protiv najiskusnije domaće kuglačice Tanje Perović i Nives Poljak protiv Vasilije Božajić. Ani Puškarić za jedan čunj izmakla je titula igračice utakmice - srušila je 592 čunja. Posebno je briljirala u trećem setu na prvoj stazi kada je igu u pune započela s četiri uzastopne "devetke", a u prvih deset hitaca imala ih je ukupno sedam. Cijela kuglana se divila njezinom kuglačkom umijeću. Šteta je što je u 28. i 29. hicu promašila prednju lijevu damu i nije napravila "prijelaz" jer bi inače sigurno srušila preko 600 čunjeva. S druge strane Nives Poljak je rutinski pobjedila svoju protivnicu ne dozvolivši joj niti jednog trenutka da joj se približi.
Perović - Puškarić 527:592 (1:3) i Božajić - Poljak 521:548 (1:3).
Nitko od domaćih kuglačica, sudaca i prisutnih nije mogao reći koji je točno rekord ženske ekipe na kuglani SC "Mocire" ali svi su se složili da toliko čunjeva i takvom igrom još niti jedan ženska ekipa nije srušila.
Ovom pobjedom kuglačice KK Policajca su se učvrstile na trećem mjestu prvenstvene ljestvice i pokazale da imaju još puno potencijala. Ukoliko se za slijedeću sezonu ova ekipa samo malo popuni već sada se može reći da će biti najozbiljinije kandidatkinje za osvajanje prvog mjesta.


Grozdana Surać, Valentina Prpić, Žaklina Jelača i Nikolina Marković

Irina Morović, Matea Gašparović, Nives Grabovac i Maja Stipetić

Tanja perović, Ana Puškarić, Vasilija Božajić i Nives Poljak
 

 
InfoStudio.hr