Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 21. 05. 2011.
Sinoć je u svečanoj sali Doma Dobrotvornog podupirajućeg društva "Sveti Rok" Lomost održana redovna godišnja Skupština KK Policajac Ogulin. Skupštini su, pored većine člnica i članova kluba, nazočili i mnogi gosti i prijatelji kluba.
Skupština je inače odisala slavljeničkom atmosferom zbog tri brončane medalje koje je, upravo jučer, sa svjetskog kuglačkog prvenstva kuglačica i kuglača do 18 godina održanog proteklih dana u Sarajevu, donijela najmlađa kuglačica KK Policajca Matea Gašparović. Upravo je taj Matein uspjeh, u izvješću o radu kluba te uspjesima i neuspjesima kuglačica i kuglača, a kojega je Skupštini prezentirao predsjednik KK Policajca Željko Stipetić, zauzeo centralno mjesto. Cjelovito izvješće predsjednika kluba pogledajte ovdije.
Nakon izvješća o radu, financijsko izvješće podnio je tajnik Marijan Turković, a u ime Nadzornog odbora izvješće je podnio član tog odbora Darko Brbot.
Sva ova izvješća su zatim jednoglasno prihvaćena, nakon čega je predsjednik Željko Stipetić prezentirao plan i program rada i financijski plan za 2011.g. I ti planovi su od strane članova kluba jednoglasno prihvaćeni.
Na kraju Skupštinu su pozdravili i čestitali na sportskim uspjesima brojni gosti, među kojima svakako treba istaknuti, načelnike Općina Josipdol i Plaški Zlatka Mihaljevića i Ivana Šegue, zatim zamjenika načelnika PU karlovačke Ivicu Porubića, predsjednika DPD Sveti Rok lomost Mladena Petrušića i predstavnika KK Kleka Božu pavlakovića. Svakako treba istaknuti i gosp. Radu Kneževića, koji se i ovoga puta rado odazvao na Skupštinu KK Policajca i, u svom poznatom stilu, čestitao i pohvalio rad kluba te poželio još mnogo uspjeha.
Iznenađenje je (a možda i nije) da se na sinoćnju Skupštinu KK Policajca nije odazvao nitko od, na vrijeme pozvanih, predstavnika Grada Ogulina i Športske zajednice Grada Ogulina. Šteta, jer su propustili među prvima čestitati osvajačici čak tri "svjetske" medalje, što se među, inače odličnim ogulinskim sportašicama i sportašima, ne događa baš često.

 

 
InfoStudio.hr