Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

MATEA GAŠPAROVIĆ NA PRIJAMU KOD GRADONAČELNIKA, 09. 06. 2011.
Gradonačelnik Grada Ogulina Nikola Magdić jučer je u gradskoj vijećnici upriličio primanje za najuspješnije ogulinske sportašice i sportaše tijekom 2011.g., njihove trenere te prestavnike klubova iz kojih dolaze.
Za razliku od zadnjeg prijama, koji je bio krajem prošle godine, na ovaj je pozvana i najmlađa kuglačica KK Policajca i osvajačica čak tri brončane medalje na nedavno održanom svjetskom prvenstvu za mlađe juniorke Matea Gašparović. Iako je Matea prošle godine u paru s Nikolinom Pavlaković iz Ozlja, osvojila naslov prvakinje RH, na primanje kod gradonačelnika Grada Ogulina nije pozvana jer je predsjednik Športske zajednice Grada Ogulina tada zaključio da Matea nije ogulinska sportašica, jer da je državno prvenstvo osvojila u dresu KK Mlake iz Rijeke. Ovaj puta, kada je Matea medalje osvojila u dresu hrvatske reprezentacije i to na svjetskom prvenstvu, postala je očito i ogulinska sportašica, mada je to ona uvijek i bila.
Na prijamu kod gradonačelnika Magdića bili su i njezin trener i predsjednik KK Policajca Željko Stipetić te tajnik Marijan Turković, koji je nazočnima u prigodnom obraćanju pokušao objasniti zašto je Matea dvojno registrirana za KK Mlaku i za KK Policajac.
Gradonačelnik Nikola Magdić čestitao je Matei i svim drugim sportašima, osvajačima medalja na raznim natjecanjima, a posebno je pohvalio cjelokupnu sportsku "obitelj" Grada Ogulina odnosno sportaše, trenere i sportske djelatnike jer svake godine ogulinski sportaši postižu zapažene rezultate na raznim natjecanjima.
Delegacija KK Policajca koja je nazočila ovom prijamu posebno je bila ponosna jer je Matea Gašparović osvojila svoje medalje na najvećem sportskom natjecanju i zbog toga je ona, ali i njezin trener i klub, bili posebno istaknuti.
Nadamo se da je ovime prevaziđen jedan potpuno nepotreban i stupidan nesporazum oko toga je li Matea ogulinska sportašica, a Matea je i kod gradonačelnika obećala da će i dalje uporno trenirati i nastojati osvojiti još medalja te time širom pronositi i ime svojeg rodnog grada, bez obzira na boju dresa u kojem će nastupiti.
Uz obećanje da će i Grad Ogulin i dalje pratiti i pomagati svoje sportaše, posebno one najmlađe, gradonačelnik je svima uručio i prigodne darove, a prijam je završio zajedničkim fotografiranjem.
KK Policajac odnosno njegove kuglačice i kuglači te svi ostali članovi na čelu s upravom kluba, koriste i ovu priliku da svim sportašicama i sportašima Grada Ogulina koji su do sada postigli određene sportske uspjehe, uputi iskrene čestitke, a gradonačelniku Nikoli Magdiću se zahvaljuje na pozivu na ovaj prijam.

 

 
InfoStudio.hr