Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

USPJEŠAN PRIJELAZNI ROK , 02. 07. 2011.

KK Mlaka RijekaRedovni prijelazni rok za kuglačice i kuglače za kuglačku sezonu 2011./12. je završen.
U ženskoj ekipi KK Policajca nema nikakvih značajnijih promjena što znači da su sve kuglačice koje su bile registrirane u protekloj sezoni i dalje ostale na okupu. Jedina novost u ženskoj ekipi su dvojno registrirane igračice KK Mlake iz Rijeke i to čak četiri. Uz Mateu Gašparović, koja za KK Mlaku igra tek na natjecanjima mlađih uzrasnih kategorija (reionalna i državna), a za KK Policajac prvenstvene utakmice 2. HKL zapad/jug, u ovom prijelaznom roku suradnja s KK Mlakom je dodatno pojačana. Naime, u ovom prijelaznom roku još su tri kuglačice KK Mlake dvojno registrirane za KK Policajac. Radi se o odličnim kuglačicama Marini Bašić Palković, Marini Primorac i Martini Nanić koje će, ako zatreba, moći natupiti i za KK Policajac. Na taj način ženska ekipa KK Policajca u slijedećoj sezoni brojat će čak 12 kuglačica kojima je, bez lažen skromnosti, cilj osvajanje naslova prvaka 2. HKL i kvalifikacije za povratak u 1. HKL.

Matija CindrićŠto se tiče muške ekipe, u netom završenom prijelaznom roku KK Policajac je napravio dobar posao. Nakon što s predsjednikom KK Kleka Željkom Marinićem nije postignut dogovor o produženju dvojne registracije za sva tri, u prošloj sezoni, dvojno registrirana kuglača, a radi se o Luki Damjaniću, Matiji Cindriću i Josipu Skoriću, u neposrednom razgovoru s njima i njihovim roditeljima, predzadnjeg dana prijelaznog roka, postignut je dogovor za njihov potpuni prijelazak u redove KK Policajca. Tako će sva trojica ovih mladih i nadarenih kuglača slijedeće kuglaček sezone braniti boje KK Policajca, kako u prvenstvenim utakmicama 3. HKL zapad tako i na regionalnim i državnim natjecanjima. Upravo siguran i zajamčen nastup na svim natjecanjima U-18 i U-23 kategorija, a što im u KK Kleku nisu imali, bio je Luka Damjanićdovoljan razlog za prijelazak u redove KK Policajca. Nima je očito bila dobro poznata činjenica da mlade kuglačice KK Policajca svake godine redovito nastupaju na svim natjecanjima mlađih uzrasta i da redovito pronalaze put u U-18 i U-23 hrvatsku reprezentaciju. Očito je želja za natjecanjima na svim državnim i regionalnim U-18 i U-23 natjecanjima bila presudna za njihovu odluku o prijelazu u KK Policajac. Naravno da je kod vodstva KK Kleka takva odluka trojice mladih i perspektivnih kuglača došla neočekivano pa su Luki Damjaniću čak odbili izdati ispisnicu i igračku iskaznicu. Međutim, takav nerazuman potez predsjednika KK Kleka ne može utjecati na gotovu i konačnu odluku njihovog, sada već bivšeg, kuglača da promjeni klub niti pridonosi dobrim odnosima između dva kluba. To pogotovo stoga što neizdavanje ispisnice nema utjecaja na odluke Registracijske komisije, a KK Policajac već dvije i pol godine i sufinancira tzv. školu kuglanja koju Josip Skorićje osnovala Športska zajednica Grada Ogulina i u sklopu koje su trenirali sva trojica ovih mladih kuglača.
Za napomenuti je da je u ovom prijelaznom roku iz KK Policajca jedino otišao kadet Mile Štrk koji je, također predzadnjeg dana, zatražio ispisnicu iz KK Policajca i to iz razloga prelaska u redove KK Kleka. Muška ekipa KK Policajca tako će u slijedećoj sezoni brojati 12 kuglača što bi trebalo biti poticajno za sve njih da se što bolje pripreme za dolazeće prvenstvo 3. HKL zapad.
Dakle, u ovom prijelaznom roku vodstvo KK Policajca dobro odradilo svoj posao pa je za slijedeću kuglačku sezonu i ženska i muška ekipa na svojevrsni način pojačana isključivo mladim kuglačicama i kuglačima, što je inače višegodišnja intencija i politika kluba. 

 

 
InfoStudio.hr