Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

MAKSIMALNA POBJEDA KUGLAČA, 22. 10. 2011.

U utakmici 2. kola 3. HKL zapad kuglači KK Policajca zabilježili su maksimalnu pobjedu od 8:0 protiv kuglača KK Visočice iz Gospića. Nakon lošeg starta u prvenstvu, prethodno 1. kolo u Skradu, nitko od igrača i vodstva KK Policajca nije se nadao ovakvoj pobjedi i to, prije svega, zato što je KK Visočica do lani bila u 2. HKL zapad, a niti zdravstveni bilten među "policajcima" nie u zadnje vrijeme baš obećavajući.
Josip Skorić - igrač utakmiceMeđutim, spoj mladosti i iskustva u ekipi KK Policajca dao je u ovoj utakmici puni učinak. Naime, utakmicu za domaću ekipu KK Policajca započeli su najiskusniji igrači Nenad Plivelić i Danko Gašparović. Protiv sebe imali su Došena i Majetića koji su cijelo vrijeme pružali žilavi otpor ali na kraju su morali posustati jer su obadva damaća kuglača bila odlična i odlučna da dobiju bodove. Tako su "policajci" nakon prvog bloka igrača očekivano poveli s 2:0 i 52 čunja prednosti.
Plivelić - Došen 555:526 (3:1) i D. Gašparović - Majetić 565:542 (3:1).
Nakon tog dobrog otvaranja utakmice u drugom bloku za KK Policajac je debitirao zasigurno najmlađi kuglač u cijeloj ligi - Josip Skorić. Uz njega na stazi za KK Policajac još je igru započeo mladi ali već iskusni Tomislav Grdić. Josip Skorić, iako u zadnje vrijeme sa zdravstvenim problemima, u potpunosti je iskoristio priliku i povjerenje kapetana Branka Bajta te, nakon početne treme, odigrao utakmicu za pamćenje. Pobijedio je uvjerljivo svojeg protivnika Kolaka i sa srušenih 571 čunj bio i najbolji pojedinac utakmice. S druge strane Tomislav Grdić je loše počeo pa, iako je osvojio prva dva seta, zmjenjen je mladim Matijom Cindrićem, koj je do kraja uspio osvojiti jedan set i još malo povećati ukupnu razliku u čunjevima za četvrti pojedinačni bod svoje ekipe. Protivnici iz KK Visočice bili su Uzelac u prvom setu i Medunić u preostala tri.
Skorić - Kolak 571:520 (2,5:1,5) i Grdić/Cindrić - Uzelac/Medunić 526:489 (3:1).

KK Policajac - KK Visočica - zapisnik

3.HKL zapad - 2.kolo
U zadnjem bloku igrača za KK Policajac su zaigrali opet jedan mladi i jedan iskusni igrač - Luka Damjanić i Anton Marković. I jedan i drugi uspjeli su pobijediti svoje protivnike Sušića odnosno Zdunića za konačnu pobjedu KK Policajca od 8:0 odnosno 3336:3180 (16:8).
Damjanić - Sušić 552:550 (2:2) i Marković - Zdunić 567:553 (2,5:1,5).
Ovakva igra i kombinacija iskusnih te mladih i nadarenih igrača daje nadu KK Policajcu da u daljnjem tijeku prvenstva ne bi trebalo biti nekih velikih problema u ostvarenju zacrtanog cilja u ovoj sezoni, a to je pomlađivanje ekipe uz zadržavanje trećeligaškog statusa.
Slijedeće kolo "policajci" gostuju na Plitvicama gdje će se ogledati s odličnom drugom ekipom KK Velebita iz Otočca.


N. Plivelić, N Došen, D. Gašparović i M. Majetić
J. Skorić, K. Kolak, T. Grdić i Z. Uzelac
L. Damjanić, B. Sušić, A. Marković i M. Zdunić
 

 
InfoStudio.hr