Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POLICAJCIMA VELEBIT PREVISOK, 29. 10. 2011.
Matija CindrićNa kuglani Hotela Jezero na Plitvicama kuglači KK Policajca nisu uspjeli "osvojiti" Velebit odnosno pobjediti 2. kuglačku ekipu kluba koji se zove kao ova mitska planina. Time su "policajci" u 3. kolu 3. HKL zapad zabilježili svoj drugi poraz iako je, uz malo sreće, moglo biti i obrnuto. KK Velebit 2 pobjedio je ukupnim rezultatom 6 : 2 (12:12) odnosno 3146:3089 u ukupno srušenim čunjevima.
Počelo je više nego odlično za KK Policajac jer su nakon prvog bloka igrača poveli 2:0. Najmlađi kuglač u ekipi KK Policajca Josip Skorić ponovo je opravdao povjerenje kapetana Branka Bajta i opet pobjedio svojeg protivnika. Bio je to Ivica Atalić koji je za Skorićem zaostao pet čunjeva. S druge strane iskusni Danko Gašparović, uz manjak od tri čunja ali s prva tri osvojena seta, pobjedio je Damira Devčića. Za "policajce" nije moglo bolje početi. I. Atalić - J. Skorić 511:516 (1:3) i D. Devčić - D. Gašparović 538:535 (1:3).
U drugom bloku igrača za KK Policajac zaigrao je još jedan mladić - Luka Damjanić. Međutim, nije imao sreće jer je zbog lošijeg otvaranja i gubitka prva dva seta, iako je osvojio preostala dva, ipak na kraju ostao kratak samo dva čunja i izgubio od Ivice Bunjevčevića. Slično je tekao i dvoboj Tomislava Grdića i Darka Aleškovića. Alešković je dobio prva dva seta, a Grdić druga dva, no, prevelika negativna razlika iz prvog seta bila je kobna za Grdića, koji je na kraju izgubio bod za 17 čunjeva. I. Bunjevčević - L. Damjanić 531:529 (2:2) i D. Alešković - T. Grdić 520:503 (2:2).

KK Velebit 2 - KK Policajac - zapisnik

3.HKL zapad 3.kolo
U zadnji, odlučujući blok igrača krenulo se tako s izjednačenim rezultatom 2:2 i uz neznatnu prednost domaćih kuglača u čunjevima. U tom trećem bloku za KK Policajac zaigrali su još jedan mladić Matija Cindrić i iskusni Nenad Plivelić i to protiv Josipa Oreškovića i Miroslava Kostelca. Mladi Cindrić je za svega nekoliko čunjeva gubio prva tri seta, onda se u četvrtom popravio, na kraju srušio više čunjeva od svojeg protivnika ali na setove je izgubio bod. Plivelić je katastrofalno počeo u prvom setu kojegaje izgubio za čak 25 čunjeva, a onda je do kraja uspio osvojiti tek jedan set i upisati najuvjerljiviji poraz na utakmici za čak 42 čunja minusa. J. Orešković - M. Cindrić 507:509 (3:1) i M. Kostelac - N. Plivelić 539:497 (3:1).
Šteta je što u ekipi KK Policajca nije bilo ponajboljeg igrača Antona Markovića jer, nakon svega što se događalo večeras na Plitvicama, ostaje dojam da su s njime i uz malo sreće, posebno kod mladih Damjanića i Cindrića, mogli doći do prve ovosezonske gostujuće pobjede. Međutim, ipak ne treba zaboraviti da je ekipa KK Velebita 2 prošlo kolo pobjedila KK Telekom u Rijeci i radi se o oekipi koja rijetko gubi na svojoj kuglani.
Slijedeće kolo kuglači KK Policajca igraju kod kuće u Ogulinu protiv KK Uljanika iz Pule i tu će se tražiti prilika za osvajanje novih prvenstvenih bodova. Utakmica je na rasporedu u subotu 05. studenog 2011.g. u 13.30 sati.
 

 
InfoStudio.hr