Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

RUTINSKA POBJEDA KUGLAČICA, 30. 10. 2011.

Obzirom da su svoju prvu utakmicu u prvenstvu 2. HKL zapad/jug ove sezone odgodile, kuglačice KK Policajca danas su, pod vodstvom svojeg trenera Željka Stipetića, imale svoj premijerni nastup i to na domaćoj ogulinskoj kuglani. Protivnice su im bile simpatične kuglačice iz Malog Lošinja - KK Jadranka Hoteli. KK Policajac je pobijedio, rekli bismo rutinski, rezultatom 6:2 odnosno 3153:2967.
U prvom bloku igračica za KK Policajac zaigrale su Nikolina Marković i povratnica Ana Puškarić-Kober, koja je prošlu sezonu izbivala iz ekipe. Nikolina Marković prikazala je maestralnu igru i doslovce deklasirala Jasminu Sokolić i Dilfu Čapula, koja ju je zamijenila nakon 60 hitaca. Koliko je Nikolina bila dobra govori i podatak da je i uz čak 10 promašaja (pet u zadnjhem setu) srušila nevjerojatnih 595 čunjeva. Do sada je to njezina najbolja utakmica na domaćoj kuglani. S druge strane Ana Puškarić-Kober malo se mučila i "na sitno" je gubila setove od najbolje gostujuće kuglačice Cecilije Petrinić, tako da je na kraju uspjuela uhvatiti tek pola seta. N. Marković - J. Sokolić/D.Čapula 595:428 (4:0) i A. Puškarić-Kober - C. Petrinić475:521 (0,5:3,5).

KK Policajac - KK Jadranka Hoteli - zapisnik

2. HKL zapad/jug 2.kolo
Nikolina Marković - igračica utakmiceU drugom bloku igračica za "policajke" su nastupile Maja Stipetić, koja je izgubila od Biserke Težak te Matea Gašparović koja se dosta mučila, ali ipak je uspjela pobijediti Danijelu Margan. Za razliku od Maje koje+a je dobila samo prvi set, Matea je izrazito loše odigrala upravo taj prvi set u kojem je srušila tek 107 čunjeva i kojega je izgubila. M. Stipetić - B. Težak 475:510 (1:3) i M. Gašparović - D. Margan 537:514 (2,5:1,5).
Da stvari sjednu na svoje mjesto odnosno da kuglačice KK Policajca ipak ostvare svoju prvu ovosezonsku pobjedu i uknjiže dva boda rutinski su se pobrinule Nives Poljak i Valentina Prpić u zadnjem bloku igračica. Nives je cijeli meč odigrala dobro i tek je prvi set za tri čunja prepustila svojoj protivnici Dragici Starčević. Valentina je lošije odigrala drugi i pogotovo treći set, ali je u prvom i zadnjem bila toliko premoćna da njezina pobjeda protiv Radojke Aleksa uopće nije bila upitna. N. Poljak - D. Starčević 554:487 (3:1) i V. Prpić - R. Aleksa 517:507 (2:2).
U 3. kolu iduće nedjelje kuglačice KK Policajca gostuju na novouređenoj kuglani u Delnicama gdje će ih ugostiti uvijek neugodna ekipa ŽKK Goranina.
Prije odigravanja ove današnje utakmice kuglačicama KK Policajca uručene su pojedinačne medalje i ekipni pehar za osvojeno 3. mjesto u prvenstvu 2. HKL zapad/jug prošle sezone, nakon čega su se i prigodno fotografirale.

Nikolina Marković, Jasmina Sokolić, Ana Puškarić-Kober i Cecilija Petrinić

Maja Stipetić, Biserka Težak, Matea Gašparović i Danijela Margan

Nives Poljak, Dragica Starčević, Valentina Prpić i Radojka Aleksa
 

 
InfoStudio.hr