Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

NOVA POBJEDA KUGLAČICA, 06. 11. 2011.
Maja Stipetić - najučinkovitija Kuglačice KK Policajca u 3. kolu 2. HKL zapad/jug za žene i to na gostovanju u Delnicama protiv ekipe ŽKK Goranina, zabilježile su novu prvenstvenu pobjedu. Domaćim kuglačicama nije bila dovoljna niti ogromna pomoć dvojno registrirane kuglačice KK Mlake iz Rijeke Snježane Kramar, koja inače često ne igra za klub dvojne registracije ŽKK Goranin, osim kada igraju protiv KK Policajca. Inače, ovo je bila prva prvenstvena utakmica koju su delničke kuglačice igrale na novouređenoj kuglani. S te strane uvjeti za igru bili su gotovo podjednaki, a kuglana nepoznanica za obadvije ekipe.
U prvom bloku igračica za KK Policajac su igraleMatea Gašparović protiv Snježane Kramar i Nikolina Marković protiv Slavice Grgurić-Pajnić. Snježana Kramar i ovom prilikom pokazala je da je jedna od najboljih prvoligaških kuglačica i s lakoćom je pobijedila indisponiranu Mateu Gašparović čak 67 čunjeva razlike. Međutim, pojedinačnu pobjedu i bod za KK Policajac osvojila je Nikolina Marković, koja se malo mučila sa svojom protivnicom ali je na kraju ostvarila prednost od 26 čunjeva. Kramar - Gašparović 566:499 (4:0) i Grgurić-Pajnić - Marković 497:523 (2:2).

ŽKK Goranin - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad/jug 4.kolo

U drugom bloku igračica, kao i u prvome, svaka ekipa je zabilježila po jednu pojedinačnu pobjedu. Za domaću ekipu to je uspjelo Ljubici Lisac protiv Ane Puškarić-Kober, a za KK Policajac bod je osvojila Maja Stipetić protiv Anite Donkovac. Maja Stipetić nešto je lošije započela, da bi, kako je dvoboj odmicao, sve bolje igrala i završila s prednošću nad svojom protivnicom od čak 41 čunj. Suprotno njoj, Ana Puškarić-Kober počela je izvrsno u prvom setu, tijesno dobila i drugi, da bi u trećem, zbog čak 9 promašaja, izgubila set i dosta čunjeva. Četvrti set također je odigrala lošije od svoje protivnice pa je na kraju izgubila i svu prednost u čunjevima te još ostala kraća za njih 10. Prava šteta jer je Ana danas pokazala da nije zaboravila kuglati ali očito joj još nedostaje snage i treninga. Donkovac - Stipetić 473:514 (1:3) i Lisac - Puškarić-Kober 501:401 (2:2).
Neznatnu prednost u ukupno srušenim čunjevima koju su u prva dva bloka igračica stekle kuglačice ŽKK Goranina (+10) već su u prvom setu trećeg bloka izgubile i ušle u zaostatak od -24 čunja, što su iskusne "policajke" Valentina Prpić i Nives Poljak uspješno držale do kraja. Njihove protivnice Štefanija Pezerović i Franciska Bolf uspjele su osvojiti po dva seta ali ne i srušiti više čunjeva pa su tako kuglačice KK Policajca zabilježile uvjerljivu pobjedu 6:2 osvojivši čak jedan set manje od protivnica ali uz 30 čunjeva prednosti - 3042:3012 (11:13).  Pezerović - Prpić 484:513 (2:2) i Bolf - Poljak 491:502 (2:2).
Slijedeće, 5. kolo kuglačice KK Policjaca su slobodne, zatim je vikend nakon toga prvenstvena pauza, pa tek 27. studenog (nedjelja) kod kuće igraju protiv KK Donata iz Zadra. Ova poduža pauza vjerojatno će biti iskorištena za odigravanje zaostale utakmice 1. kola protiv ŽKK Kupe iz Ozlja.


Snježana Kramar, Matea Gašparović, Slavica Grgurić-Pajnić i Nikolina Marković

Anita Donkovac, Maja Stipetić, Ljubica lisac i Ana Puškarić-Kober

Štefanija Pezerović, Valentina Prpić, Franciska Bolf i Nives Poljak
 

 
InfoStudio.hr