Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

U GRADSKOM DERBIJU BODOVI OBRTNIKU, 26. 11. 2011.
Ivica Gašparović - najbolji u svojoj ekipiNa ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" KK Policajac izgubio je još jednu prvenstvenu utakmicu 3. HKL zapad u nizu. Ovaj puta, u gradskom derbiju prvenstvene bodove na svoj konto uknjižili su kuglači KK Obrtnika pobjedom 6:2 (12:12) i 3416:3296 u ukupno srušenim čunjevima.
Premda smo prošli vikend najavili da će ova utakmica najvjerojatnije biti odgođena zbog nastupa čak trojice standardnih prvotimaca KK Policajca na pojedinačnom mlađejuniorskom državnom prvenstvu u Ozlju, do odgode ipak nije došlo. Vodstvo i kuglači KK Obrtnika jednostavno nisu pristali na nikakvu odgodu ove utakmice, što je još jedan primjer sve lošijih odnosa u kuglačkoj obitelji Grada Ogulina, a zapravo je najviše štete nanio upravo mladim i nadarenim kuglačima KK Policajca Luki Damjaniću i Matiji Cindriću, koji su u takvim okolnostima bili prisiljeni dva puta nastupati u jednom danu odnosno tri puta u dva dana i sigurno će se odraziti na njihov ukupni rezultat u Ozlju. Ali, koga briga za mlade...
Sama utakmica, zbog navedenog razloga, odigrana je u pomalo mučnoj atmosferi i počela je izjedančenom ali odličnom igrom igrača prvog bloka u obadvije ekipe. Danko Gašparović i Nenad Plivelić igrali su protiv Josipa Sušnja i Marijana Stipetića. Danko Gašparović je odličnom igrom u zadnja dva seta slomio svaki otpor Josipa Sušnja i na kraju ga pobijedio rezultatom 557:535 i 3:1 u setovima. S druge strane Nenad Plivelić je nerazumljivim promašajima u prva dva seta dopustio Marijanu Stipetiću da stvori veliku razliku u čunjevima, koju je do kraja i zadržao, iako se Plivelić opasno približavao kako je dvoboj prilazio kraju. Dvoboj je završio pobjedom Stipetića 580:565 i 2:2 u setovima.Na kraju ipak po bod za svaku ekipu i sedam čunjeva prednosti za KK Policajac.

KK Policajac - KK Obrtnik - zapisnik

3. HKL zapad 7. kolo
U drugom bloku igrača za KK Policajac je nastupio Ivica Gašparović, od kojega se puno očekivalo, te po drugi puta u danu Luka Damjanić. Ivica Gašparović je opet odigrao odličnu utakmicu ali je samo za četiri čunja zaostao za Vladimirom Kolićem - bilo je 2:2 u setovima i 579:575 za Kolića. Luka Damjanić je dobro započeo, osvojio prvi set i onda, vjerojatno zbog umora, u drugom i trećem setu posustao i puno zaostao u čunjevima za Dankom Magdićem, pa je osvajanjem zadnjeg seta tek svoj poraz učinio podnošljivijim. Magdić je pobjedio rezultatom 567:523.
Uz rezultat 1:3 za KK Obrtnik i -41 čunj ušlo se u treći blok u kojem su za KK Policajac igrali, po drugi put u danu, Matija Cindrić te Anton Marković. Matija Cindrić je u prva dva seta briljirao iako mu je njegov protivnik Mate Sušanj stalno bio blizu. Nakon prva dva seta, koja je i dobio, Matija Cindrić je imao 303 srušena čunja, a onda je umor prevladao. Treći set je podbacio dok ga je Mate Sušanj odigrao maestralno i tu se stvorila razlika u čunjevima koju se više nije dalo stići. Međutim, mladi Matija Cindrić smogao je snage i fenomenalnim zadnjim hicem srušio čunjeva taman koliko mu je trebalo da osovji pola seta, a time i pobjedu i bod za svoju ekipu. Tako je Mate Sušanj, iako je s čak 602 srušena čunja uvjerljivo najbolji pojedinac utakmice, ipak ostao bez pobjede. Cindrić - M. Suššanj 562:602 (2,5:1,5). Anton Marković je, međutim, i ovaj puta bio indisponiran i s tek 514 srušenih čunjeva nije mogao osvojiti do li pola jednog seta protiv Zlatka Vukovića, koji je na rutinu dobio dvoboj.
Osim po nesportskom potezu KK Obrtnika, ova utakmica će ostati zapamćena i po tome što najbolji pojednici u obadvije ekipe nisu ostvarili pojedinačnu pobjedu. Kod KK Policajca Ivica Gašparović s 575 srušenih čunjeva bio je kratak za četiri čunja, a Mate Sušanj s čak 602 čunja bio je kratak za pola seta.
Već slijeću subotu KK Policajac ima priliku popraviti dojam i konačno osvojiti prvenstvene bodove. Protivnik će biti KK Elektroistra iz Pule koji, iako je rasporedom predviđeno da budu domaćini ove utakmice, dolaze u Ogulin jer je njihova kuglana u rekonstrukciji.

Danko Gašparović, Josip Sušanj, Nenad Plivelić i Marijan Gašparović

Ivica Gašparović, Vladimir kolić, Luka Damjanić i Danko Magdić

Matija Cindrić, Mate Sušanj, Anton marković i Zlatko Vuković
 

 
InfoStudio.hr