Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POLICAJAC BOLJI OD DONATA, 27. 11. 2011.
Marina Bašić Palković - igračica utakmiceU utakmici 5. kola 2. HKL zapad/jug za žene kuglačice KK Policajca pobijedile su ekipu KK Donata iz Zadra rezultatom 6:2 (14:10) 3227:3174 i tako su ostale još jedina ekipa koja nije izgubila niti boda u tekućem prvenstvu.
Jedna od najzaslužnijih za ovu, teško izborenu pobjedu, svakako je dvojno registrirana igačica KK Mlake iz Rijeke i KK Policajca Marina Bašić Palković, koja je u prvoj službenoj utakmici odigranoj za KK Policajac bila najbolja igračica susreta i zaista pružila nezaboravnu igru te oduševila sve ljubitelje kuglanja koji su došli pogledati ovu utakmicu. Srušila je Marina čak 592 čunja te za ekipu KK Policajca, osim boda, ostvarila još i 97 čunjeva prednosti, što se na kraju pokazalo kao presudno za osvajanje obadva boda.
Međutim, prije Marine, koja je igrala u drugom bloku igračica, odličnu i nezaboravnu partiju u dresu KK Policajca odigrala je i Nikolina Marković, koja je svoju dobru i upornu protivnicu Grozdanu Surać pobijedila i pri tome srušila 589 čunjeva uz 39 čunjeva viška. U prvom bloku za KK Policajac još je igrala i Ana Puškarić Kober koja je izgubila od još jedne odlične Zadranke Žakline Jelača. Marković - Surać 589:550 (3:1) i Puškarić-Kober - Jelača 488:543 (2:2).

KK Policajac - KK Donat - zapisnik

2. HKL zapad/jug 5. kolo
Uz već spomenutu Marinu Bašić Palković, koja je bez ikakvih problema pobijedila Irinu Morović, u drugom bloku igračica za KK Policajac još je igrala Maja Stipetić koja je dosta neurozno i loše počela, kasnije se znatno popravila ali je na kraju uvjerljivo izgubila od još jedne, danas odlične, igračice KK Donata Nives Grabovac. Bašić-Palković - Morović 592:499 (3:1) i Stipetić - Grabovac 504:548 (1:3).
Dvoboji trećeg bloka igračica, koji su odlučivali pitanje pobjednika ovog susreta, bili su zaista napeti i neizvjesni do samog kraja. Nives Poljak i Valentina Prpić za KK Policajac igrale su protiv Dorotee Sikirić i najiskusnije Zadranke Tanje Perović. Rezultat u obadva susreta izmjenjivao se čas u korist jednih, čas u korist drugih. U jednom momentu sva prednost KK Policajca u čunjevima bila je dostignuta ali presudila je odlična igra obadvije domaće kuglačice u samoj završnici pa su, iako tijesno, obadvije na kraju pobijedile te osigurale uvjerljivu konačnu pobjedu za KK Policajac.
U ekipi KK Policajca danas nije bilo Matee Gašparović koja ovaj vikend nastupa na pojedinačnom prvenstvu RH za mlađe juniorke U-18 u Rijeci i nakon prvog dana je vodeća.
Slijedeće kolo kuglačice KK Policajca igraju u Karlovcu protiv novoosnovanog ženskog kuglačkog kluba Mantinele. Obzirom na dosadašnje rezultate ŽKK Mantinele i KK Policajca bit će to svakako derbi kola. Za tu utakmicu u ekipu KK Policajca vraća se i Matea Gašparović pa će "policajke" biti kompletne.

Nikolina Marković, Grozdana Surać, Ana Puškarić Kober i Žaklina Jelača

Marina Bašić Palković, Irina Morović, Maja Stipetić i Nives Grabovac

Nives Poljak, Dorotea Sikirić, Valentina Prpić i Tanja Perović
 

 
InfoStudio.hr