Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

MATEA GAŠPAROVIĆ ČETVRTA, 27. 11. 2011.
Jučer i danas održano je XX. pojedinačno kuglačko prvenstvo RH za mlađe juniore i mlađe juniorke U-18. Mlađe juniorke za naslov pojedinačne državne prvakinje borile su se u Rijeci na kuglanama SRC Mlaka i SRC 3. maj, dok su mlađi juniori imali po dva nastupa na kuglani Azelija u Ozlju. I u Rijeci i u Ozlju KK Policajac imao je svoje predstavnike odnosno članove.
Aktualna državna mlađejuniorska prvakinja u parovima Matea Gašparović nastupala je u dresu riječke KK Mlake i za malo joj je izmakla medalja. Naime, u prvom nastupu jučer na kuglani SRC 3. maj srušila je najviše - 582 čunja i stekla velike izglede za osvajanje i naslova pojedinačne državne prvakinje. Međutim, danas je malo podbacila, srušila tek 528 čunjeva i samo zbog lošijeg čišćenja ostala bez brončane medalje. Naslov prvakinje osvojila je Tihana Čavlović iz KK Endi Tekstilac iz Zagreba uz tek 14 čunjeva više od Matee. Druga je s dva čunja manje od Tihane bila Ana Jambrović iz koprivničke ŠKK Podravke, dok je treća, s istim brojem čunjeva kao i Matea bila Klara Sedlar iz KK Zagreb Zabokya.

Mlađe juniorke - konačni poredak
U kategoriji mlađih juniora KK Policajac imao je tri predstavnika - Luku Damjanića, Josipa Skorića i Matiju Cindrića. Jučer, prvog dana natjecanja Luka je s 536 srušenih čunjeva bio 13. ali s dobrim izgledima da popravi plasman. Josip Skorić je s 522 srušena čunja zauzeo 22. mjesto dok je Matija Cindrić srušio samo 500 čunjeva i nakon prvog nastupa zauzimao je 37. mjesto od 42 natjecatelja. Danas, u drugom nastupu niti jedan se nije baš proslavio, srušili su mladi "policajci" premalo čunjeva za bolji plasman. Luka samo 488 i na kraju je pao na 33. mjesto. Matija je bio nešto bolji nego jučer, srušio 515 čunjeva i skočio na 34. mjesto dok je Josip bio danas najlošiji i s tek 476 srušenih čunjeva na kraju je zauzeo 40. mjesto. Za napomenuti je da je Luku i Matiju u boljem rezultatu spriječio i sinoćnji nastup u utakmici 7. kola 3. HKL zapad proitv KK Obrtnika koji nisu imali razumijevanja za njihov nastup na ovom državnom prvenstvu i nisu htjeli pristati na odgodu utakmice. Inače, prvo mjesto kod mlađih juniora osvojio je Dario Radoš iz KK Konikom Osijeka, drugi je bio Karlo Milinković iz KK Radnika iz Velike Gorice dok je treće mjesto zauzeo Domagoj Bradarić iz splitskog KK Poštara.
Sve u svemu, dečki su barem stekli malo dodatnog iskustva koje će im koristiti u budućim nastupima, a ostaje žal za današnjim slabijim rezultatom Matee Gašparović kojoj je za malo izmakla nova medalja.

Mlađi juniori - konačni poredak
 

 
InfoStudio.hr