Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ELEKTROISTRI POBJEDA I BODOVI, 03. 12. 2011.
Kuglači KK Policajca zabilježili su i četvrti prvenstveni poraz u nizu. U 8. kolu 3. HKL zapad, kao domaćini (zbog rekonstrukcije pulske kuglane domaćinstvo je zamijenjeno) poraženi su od odlične ekipe KK Elektroistra ukupnim rezultatom 2:6 (9,5:14,5) te ravnih sto čunjeva razlike - 3265:3365. Drugi je to već domaći poraz kuglača KK Policajca i gubitak čak pet domaćih bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva. Do kraja ove kalendarske godine još se igraju dva prvenstvena kola i obadva u Ogulinu. Gradski derbi protiv KK Poštara na rasporedu je već slijedeće kolo, a onda slijedi još jedan ogled s kuglačkom ekipom iz Pule - posljednjeplasiranim KK Hrvatskim braniteljem. Kako sada stvari stoje u prvenstvu osvajanje sva četiri boda iz te dvije utakmice nameću se kao imperativ ukoliko "policajci" žele izbjeći zonu ispadanja gdje se trenutno nalaze.
U utakmici protiv KK Elektroistre za KK Policajac na samom početku, u prvom bloku, zaigrali su već standardno Nenad Plivelić i Danko Gašparović. Nenad Plivelić je, ne baš posebno dopadljivom i uvjerljivom igrom, ipak pobijedio svojeg protivnika Ljubu Pejašinovića 3:1 u setovima i 15 čunjeva prednosti, a s druge strane Danko Gašparović je istim omjerom setova ali s minus 25 čunjeva izgubio od danas odličnog Ivana Božca. Plivelić - Pejašinović 538:523 i D. Gašparović - Božac 544:569.

KK Policajac - KK Elektroistra - zapisnik

3. HKL zapad 8. kolo
Ivica Gašparović i Mirko Birač u drugom bloku igrača izgubili su dvoboj protiv svojih protivnika Karsona Mirčića i Ljubomira Jeličića s po 3:1 u setovima i preko dvadeset čunjeva razlike tako da su Puležani poveli 3:1 i stekli prednost od čak 64 čunja prednosti. I. Gašparović - Mirčić 534:563 i Birač - Jeličić 532:557.
Za Matiju Cindrića i Antona Markovića, koji su u zadnjem bloku igrača igrali za KK Policajac, to je bila prevelika razlika, pa, iako su bili solidni nisu uspjeli postići ništa više nego osvojiti jednu pojedinačnu pobjedu (A. Marković) uz manje srušenih čunjeva. Razlika u čunjevima na kraju je bila ravnih sto čunjeva za goste iz Pule. Previsoka prepreka za zadnji par bili su Bruno Žužić i Vladislav Jedrejčić (dva najbolja pojedinca susreta). Cindrić - Žužić 555:579 (0,5:3,5) i Marković - Jedrejčić 562:574 (3:1).
Na nesreću kuglača KK Policajca i kuglači KK Elektroistre, kao i gotovo svi ostali protivnici ove sezone, u utakmici protiv njih postižu svoje najbolje pojedinačne i ekipne rezultate. No, ipak ostaje dojam da su "policajci" za ovaj poraz sami krivi jer nisu odigrali na razini dosadašnjih domaćih utakmica. U nedjelju 11. prosinca 2011. u 10.00 sati kuglači KK Policajca imat će priliku pokazati koliko vrijede i to protiv tradicionalno neugodnog protivnika kojemu ove sezone baš i ne ide ali uredno skuplja bodove - ogulinskog KK Poštara.

Danko Gašparović, Ivan Božac, Nenad Plivelić i Ljubo Pejašinović

Ivica Gašparović, Karson Mirčić, Mirko Birač, i Ljubomir Jeličić

Matija Cindrić, Bruno Žužić, Anton Marković i Vladislav Jedrejčić
 

 
InfoStudio.hr