Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POBJEDA KUGLAČICA U KARLOVCU, 04. 12. 2011.
U derbiju 6. kola 2. HKL zapad/jug za žene kuglačice KK Policajca uvjerljivo su pobijedile odličnu ekipu KK Mantinele rezultatom 6:2 (15:9), s omjerom ukupno srušenih čunjeva 3253:315. Utakmica se igrala na kuglani Doma OS HV "Zrinski" pred mnogobrojnom domaćom publikom koja je bučno i grlato navijala cijelu utakmicu ali niti to nije bilo dovoljno da zaustavi zahuktale "policajke" u osvajanju novih prvenstvenih bodova s kojima su se učvrstile na čelu prvenstvene ljestvice.
U prvom bloku igračica za KK Policajac igrale su Nikolina Marković i Maja Stipetić. Svoje protivnice Irenu Božičević i Anamari Manevu obadvije su uvjerljivo pobijedile, a posebno dobru igru pružila je Maja Stipetić koju je trener Željko Stipetić na iznenađenje svih u ovoj utakmici stavio u prvi par i pogodio. Razlika u čunjevima bila bi i više nego 99, koliko je bilo, da Nikolina Marković nije loše odigrala prvi set kojega je jedinog i izgubila. Sve ostalo bilo je na visokoj razini izvedbe. Božičević - Marković 492:528 (1:3) i Manev - Stipetić 485:548 (0:4).

KK Mantinela - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad/jug 6.kolo

Iako je velika prednost u čunjevima i vodstvo 2:0 najavljivalo katastrofu domaćih kuglačica, jer su u drugom bloku za KK Policajac igrale dvojno regiistrirane kuglačice iz KK Mlake Marina Bašić Palković i Matea Gašparovi, stvari su se počele odvijati u korist KK Mantinele. Njihove dvojno registrirane igračiceiz KK Zagreb Zaboky Mirna Bosak i posebno Lucija Marta Jelavić pružile su fenomenalnu igru i pobijedile tako da se rezultat izjednačio na 2:2, a prednost "policajki" u čunjevima opasno se smanjila - na 39. Bosak - Bašić Palković 563:530 (3:1) i Jelavić - Gašparović 569:542 (2,5:1,5).
Kada su počeli dvoboji trećeg odlučujućeg bloka igračica u kojem su za domaću ekipu igrale iskusne Marijana Đonlagić i Nada Jardas, a za gošće Nives Poljak i Valentina Prpić, domaći navijači stvorili su takvu atmosferu da je bilo jako teško kuglati mirno i održati prednost u čunjevima. Međutim, i Nives Poljak i Valentina Prpić bile su najbolje kad je najviše trebalo i nakon početnih problema svoje protivnice uvjerljivo su pobijedile vrativši gotovo svu prednost u čunjevima koju su izgubile Marina i Matea. Đonlagić - Poljak 521:560 (1:3) i Jardas - Prpić 528:545 (1,5:2,5).
U ovoj utakmici kuglačice KK Policajca pokazale su svu svoju snagu i iskustvo i pod vodstvom trenera Željka Stipetića sigurno idu prema osvajanju naslova jesenskog prvaka 2. HKL zapad/jug bez igubljenog boda. Preostalo im je još odigrati zaostalu utakmicu 1. kola protiv KK Kupe iz Ozlja, a ta utakmica najvjerojatnije će se igrati tek iz Nove godine jer u vikendima koji dolaze najprije se igra pojedinačno prvenstvo Kuglačke regije zapad za juniorke U-23 u Rijeci, a za 11 prvoplasiranih na tom prvenstvu onda i nastup na pojedinačnom prvenstvu RH u Slavonskom Brodu. Nadamo se da će sve "policajke" izboriti nastup na spomenutom državnom prvenstvu, računajući i "mlakarice" Mateu Gašparović i Marinu Bašić Palković.

Irena Božičević, Nikolina Marković, Anamari manev i Maja Stipetić

Mirna Bosak, Marina Bašić palković, Lucija Marta Jelavić i Matea Gašparović

Marijana Đonlagić, Nives Poljak, Nada Jardas i Valentina Prpić
 

 
InfoStudio.hr