Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

SREBRO MATEI - JOŠ TRI NA DRŽAVNO, 11. 12. 2011.
Jučer i danas na riječkim kuglanama SRC Mlaka i SRC 3. maj održano je pojedinačno prvenstvo Kuglačke regije zapad za juniorke U-23, koje je ujedno i izlučno natjecanje za plasman na pojedinačno prvenstvo RH u toj kategoriji. Inače, pojedinačno prvenstvo RH za juniorke i juniore održat će se 17. i 18. prosinca ove godine u Slavonskom Brodu na tamošnjoj osmerostaznoj kuglani u sklopu sportske dvorane "Vijuš" izgrađenoj i otvorenoj 2009.g.
Iako u dresu dvojno registriranog kluba KK Mlaka, Ogulinka i stalna članica ekipe KK Policajca Matea Gašparović ponovo je briljirala i, nakon dva nastupa, osvojila ukupno drugo mjesto i srebnu medalju. Jučer je na kuglani Mlaka srušila 559, a danas na kuglani 3. maj 581 čunj. Bolja od nje za samo 24 čunja bila je jedino Snježana Kramar iz KK Mlake dok je treće mjesto pripalo, također članici KK Mlake, Niki Cvitković.

Pojedinačno prv. KRZ za juniorke U-18 - konačni poredak
Matea GašparovićPored Matee Gašparović na državno prvenstvo u Slavonskom Brodu plasirale su se još tri kuglačice KK Policajca i to Nikolina Marković, plasiravši se na 8. mjesto, Valentina Prpić na 10. i Nives Poljak na 11., zadnje koje jamči nastup u Slavonskom Brodu. Šteta za njih tri jer su jučer, prvog dana natjecanja, imale dobre rezultate ali su danas podbacile pa je i ukupni plasman nešto lošiji.
Mjestu na stazama kuglane Vijuš u Slavonskom Brodu slijedeći vikend mogu se tek nadati "policajke" Ana Puškarić, koja je "regiju" završila na 12. mjestu, Maja Stipetić na 14. i Ana Puškarić Kober  na 15. mjestu od ukupno 18 natjecateljica. Na državno prvenstvo, ako 6. plasirana putovat će i Marina Bašić Palković, kao i Matea dvojno registrira kuglačica KK Mlake i KK Policajca.
Za naglasiti je da je Kuglačka regija zapad jedna od najjačih u RH u kategoriji juniorki U-23 jer su tu ponajbolje kuglačice čak tri prvoligaška kluba - KK Mlake, KK Rijeke i KK Istre iz Poreča, a među njih jedino su se uspjele ugurati mlade kuglačice KK Policajca.
Bez obzira na relativno loš plasman (izuzev Mateee Gašparović) ipak je to veliki uspjeh juniorki KK Policajca i njihovog trenera Željka Stipetića, a nadamo se da će iz Slavonskog Broda stići još bolje vijesti.

Nika Cvitković, Matea Gašparović, Marina Bašić Palković i Nikolina Marković
 

 
InfoStudio.hr