Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

JOŠ JEDNA UVJERLJIVA POBJEDA KUGLAČA, 17. 12. 2011.
Još jednu uvjerljivu prvenstvenu pobjedu, s preko 200 čunjeva više srušenih čunjeva, ostvarili su danas kuglači KK Policajca. U utakmici 10. kola 3. HKL zapad bili su bolji od KK Hrvatskog branitelja iz Pule te tako ostvarili drugu prvenstvenu pobjedu za redom. Inače, ovo je zadnje prvenstveno kolo koje se igra još u ovoj kalendarskoj godini, nakon čega slijedi božićna i novogodišnja stanka. Nastavak i zadnja utakmica jesenskog dijela prvenstva slijedi 14. siječnja 2012.g. I u tom kolu kuglači KK Policajca bit će domaćini, a u goste će doći kuglači KK Kupe iz Ozlja. Nakon toga, tjedan dana kasnije, u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva"policajci" će opet biti domaćini i to kuglačima KK Skrada. Dakle, cijeli niz utakmica na domaćoj kuglani i prilika za osvajanje što više prvenstvenih bodova.
Inače, u današnjoj utakmici KK Policajac je pobijedio rezultatom 7:1 (16,5:7,5) i 3310:3103 u ukupno srušenim čunjevima.
Nakon dužeg vremena danas u prvom bloku igrača za KK Policajac nije zaigrao ozlijeđeni Nenad Plivelić tako da je uz standardnog Danka Gašparovića zaigrao Tomislav Grdić, kapetan ekipe u odsutnosti pravog kapetana Branka Bajta. Međutim, za razliku od Danka Gašparovića koji je, iako ne baš zapaženom igrom i brojem srušenih čunjeva, lako pobijedio svojeg protivnika Enia Mendicu, Tomislav Grdić je već nakon prva dva seta, koja je izgubio, od kapetana gostiju Šime Karamarka, bio zamijenjen od Mladena Hećimovića, kojem je to prvi nastup u ekipi ove sezone. No, Mladen Hećimović uspio je tek osvojiti jedan set pa njegov učinak zbrojen s učinkom Tomislava Grdića nije bio dovoljan za ostvariti nešto više od gubitka boda. D. Gašparović - E. Mandica 526:500 (2:2) i Grdić/Hećimović - Karamarko 501:511 (1:3).

KK Policajac - KK Hrvatski branitelj - zapisnik

 3.HKL zapad 10.kolo
Nakon tih početnih 1:1 u nastavku utakmice kuglači KK Policjaca ubacili su u višu brzinu i doslovce dotukli goste iz Pule, dopustivši im da osvoje tek 2,5 seta. Najprije su Luka Damjanić te Ivica Gašparović u drugom bloku igrača pobijedili Ivicu Jolića te Antona Jozičića i Dragoja Koneva, koji ga je mijenjao. Damjanić - Jolić 561:532 (3,5:0,5) i I. Gašparović - Jozičić/Konev 573:493 (4:0). Zatim su Matija Cindrić i Anton Marković u završnici dodali i svoje pojedinačne pobjede protiv Nikše Mendice i Stanka Janusa pa je utakmica tako završila uvjerljivom pobjedom KK Policajca. Ponovo je najbolji pojedinac cijele utakmice bio najmlađi akter Matija Cindrić što zaslužuje velike čestitke. Cindrić - N. Mendica 578:536 (3:1) i Marković - Janus 571:531 (3:1).
Već u ponedjeljak kuglači KK Policajca igraju uzvratnu kup utakmicu protiv KK Željezničar - branitelja i postignuti rezultati na toj utakmici računat će se za pojedinačni humanitarni turnir u organizaciji Zbora sudaca Ogulina koji će se igrati do Božića. Inače, navedeni humanitarni turnir otvorenog je tipa, što znači da na njemu, osim ogulinskih kuglača i kuglačica, mogu sudjelovati i svi ostali uz kotizaciju od 100 kn po igraču/ci. Kao što je poznato, sav prihod namijenjen je mladom oboljelom rukometašu Mateju Vukoviću.
Za napomenuti je da je Upravni odbor KK Policajca, zbog činjenice da su i otac i brat oboljelog Mateja - Zlatko i Andrej Vuković - bili kuglači KK Policajca, odlučio da klub ove godine ne upriličuje tradicionalni božićni domjenak za svoje kuglačice i kuglače već da se novac namijenjen za to donira obitelji Vuković.
 

 
InfoStudio.hr