Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POLICAJKE NA DRŽAVNOM JUNIORSKOM PRVENSTVU, 18. 12. 2011.
Jučer i danas kuglačice KK Policajca Nikolina Marković, Valentina Prpić, Ana Puškarić i Maja Stipetić ali i Matea Gašparović (dvojno registrirana za KK Mlaku iz Rijeke), zajedno s trenerom Željkom Stipetićem, sudjelovale su na XXI. pojedinačnom prvenstvu RH za juniorke U-23 u Slavonskom Brodu. Prvenstvo se igralo na stazama kuglane "Vijuš", prvog dana na stazama V do VIII, a drugi dan na stazama I do IV.
Nakon dvodnevnog programa najbolja juniorka u RH za 2012. godinu je kuglačica KK Mlake iz Rijeke Snježana Kramar, na drugom mjestu je njezina klupska kolegica Maja Nanić dok je treće mjesto osvojila Tihana čavlović iz KK Endi-Tekstilac iz Zagreba.
Najbolje plasirana "policajka" je Valentina Prpić na 5. mjestu, a ostale su Matea Gašparović na 8., Nikolina Marković na 11., Maja Stipetić na 18. i Ana Puškarić na 21. mjestu.
Dvojno registrirane kuglačice KK Mlake i KK Policajca Marina Bašić Palković i Martina Nanić zauzele su 14. odnosno 20. mjesto od ukupno 32 natjecateljice.

XXI. poj. prvenstvo RH - juniorke U-23 - konačni poredak
Iako je ovaj rezultat kojega su postigle juniorke KK Policajca izvanredan jer je postignut u jakoj konkurenciji prvoligaških kuglačica iz Rijeke, Zagreba i drugih velikih gradova (Osijek, Sisak, Varaždi), ostaje žal što Nikolina Marković i Valentina Prpić, koje su prvog dana zauzimale 3. odnosno 6. mjesto, nisu bile na razini toga rezultata i drugi dan. Naime, obadvije su u drugom nastupu polučile lošiji rezultat, a činjenica da je Valentina Prpić i s lošijim rezultatom drugog dana ipak napredovala za jedno mjesto u ukupnom poretku govori sama za sebe. Za osvajanje medalje odnosno 3. mjesta nedostajalo joj je svega 6 čunjeva.
Međutim, i na ovom državnom prvenstvu kuglačice KK Policajca ostavile su traga, kako svojom brojnošću, tako i postignutim rezultatima. Ne treba zaboraviti da je sam nastup na ovom prvenstvu trebalo izboriti kroz regionalno natjecanje.
U tekućoj godini ovo je zadnji službeni nastup kuglačica KK Policajca, a nakon sudjelovanja na humanitarnom božićnom turniru za oboljelog rukometaša Mateja Vukovića slijedeći tjedan, slijedi božićna i novogodišnja stanka.

 XXI. poj. prvenstvo RH - juniorke U-23 - subota
 

 
InfoStudio.hr