Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

NASTAVAK PRVENSTVA - POBJEDA KUGLAČICA, 14. 01. 2012.
Utakmicama 7. kola koje se igra ovog vikenda nastavlja se prvenstvo ženske 2. HKL zapad/jug. Kuglačice KK Policajca ugostile su simpatične kuglačice iz susjednog grada - ŽKK Vrbovsko i ostvarile novu prvenstvenu pobjedu. Opet je bilo 6 : 2 uz 17:7 u osvojenim setovima te 3274:3072 u ukupno srušenim čunjevima.
Rezultat prvog bloka igračica upućivao je na drugačiji ishod ove utakmice jer su gošće povele 2:0 i ostvarile prednost od skoro šesdeset čunjeva. Zasluga je to odlične Aleksandre Vučković i raspoložene Renate Loparić koju je cijelo vrijeme bodrio njezin otac Milan Ostović - Klis. Naime, "policajke" Maja Stipetić i Nikolina Marković, iako su osvojile po dva seta, srušile su na kraju manje čunjeva i izgubile dva boda za svoju ekipu. Bliže pobjedi bila je Maja Stipetić ali je u zadnjem setu podbacila i prokockala solidnu prednost koju je imala do tada. M. Stipetić - A. Vučković 541:568 (2:2) i N. Marković - R. Loparić 518:550 (2:2).

KK Policajac - ŽKK Vrbovsko - zapisnik

2. HKL zapad/jug 7. kolo

Ana Puškarić i Matea Gašparović u drugom bloku igračica imale su zadatak da tu prednost gošći anuliraju i u tome su u potpunosti uspjele. Već u prvom setu vidjelo se da im njihove protivnice Mirjana Reljić i Dejana Draganović nisu nikakva prijetnja jer su svu prednost u čunjevima nadoknadile. Do kraja dvoboja ta prednost je samo rasla tako da je na kraju iznosila čak 119 čunjeva prednosti. Posebno je raspoložena bila Ana Puškarić, kja se, nakon izbivanja u prvom dijelu, vratila odličnom igrom i sa srušenih 574 čunja , na kraju bila najbolja igračica utakmice. Matea Gašparovi, za koju u Športskoj zajednici Grada Ogulina kažu da nije članica KK Policajca (?!), također je bila dobra i s lakoćom ostvarila uvjerljivu pobjedu.A. Puškarić - M. Reljić 574:479 (4:0) i M. Gašparović - D. Draganović 558:476 (4:0).
Kao i u prethodnim utakmicama ovoga prvenstva, u trećem bloku igračica za KK Policajac su zaigrale Nives Poljak i Valentina Prpić. Ovaj puta protiv Nataše Lisac i Sandre Krajačić. Nives Poljak malo se mučila sa svojom protivnicom ali je na kraju ipak bila bolja za 12 čunjeva dok je Valentina Prpić odigrala bez izgubljenog seta i ostvarila zapažen rezultat srušivši 553 čunja. N. Poljak - N. Lisac 530:518 (2:2) i V. Prpić - S. Krajačić 553:482 (4:0).
Ovom pobjedom kuglačice KK Policajca ostale su vodeće na ljestvici 2. HKL zapad/jug, a već slijedeće kolo očekuje ih gradski derbi protiv kuglačica ŽKK Ogulin. Obzirom na sva događanja u zadnje vrijeme u kojima je glavni medijski akter Ruža Neralić, protiv koje se vodi kazneni postupak i koja po zakonu ne smije nastupati, a ipak nastupa za ŽKK Ogulin, kao i na "glupiranja" njihovog predsjednika, očekuje se vrlo zanimljiv i neizvjestan dvoboj. Utakmica se igra u nedjelju 22. siječnja u 11 sati na Gradskoj kuglani u Ogulinu.

Maja Stipetić, Aleksandra Vučković, Nikolina Marković i Renata Loparić

Ana Puškarić, Mirjana Reljić, Matea Gašparović i Dejana Draganović

Nives Poljak, Nataša Lisac, Valentina Prpić i Sandra Krajačić
 

 
InfoStudio.hr