Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

DOMAĆI PORAZ KUGLAČICA, 29. 01. 2012.
Prvi domaći poraz kuglačice KK Policajca doživjele su danas u derbiju 2. HKL zapad/jug protiv svojih najbližih pratilja na prvenstvenoj ljestvici - kuglačica KK Šubićevca iz Šibenika. Bila je to utakmica zadnjeg, 9. kola prvog dijela prvenstva, kojega su važnom gostujućom pobjedom, na prvom mjestu završile kuglačice iz Šibenika samo bod više od kuglačica KK Policajca. Njihova pobjeda sasvim je zaslužena i ostvarena je rezultatom 6:2 (16:8) u čunjevima 3285:3190.
Potajno su se kuglačice KK Policajca nadale domaćoj pobjedi protiv Šibenčanki, kao što je to bilo prošle sezone, međutim, gošće su u ovom trenutku ipak bolje.
Da će bodovi put Šibenika vidjelo se već na samom početku utakmice kada su u prvom bloku igračica obadvije "policajke" - Nikolina Marković i Maja Stipetić uvjerljivo izgubile od svojih protivnica Željke Žurić odnosno Meri Jurković. Posebno je raspoložena bila Meri Jurković koja je na kraju bila i najbolja igračica utakmice, a u odnosu na maju Stipetić bila je bolja za čak 54 čunja. Uz tih 54 Željka Žurić je dodala još i 30 prednosti pred Nikolinom Marković, koja je osvojila tek jedan set, pa je, uz početno vodstvo od 2:0, prednost KK Šubićevca u srušenim čunjevima bila gotovo nedostižna. N. Marković - Ž. Žurić 519:549 (1:3) i M. Stipetić - M. Jurković 522:576 (0:4).

KK Policajac - KK Šubićevac - zapisnik

 2. HKL zapad/jug 9. kolo
U drugom bloku igračica Matea Gašparović, najbolja u ekipi KK Policajca, nakon zanimljive i neizvjesne borbe s Danirom Beer Krnić, na karaju je slavila pojedinačnu pobjedu s 16 čunjeva prednosti. S druge strane Ana Puškarić osvojila tek jedan set i za 31 čunj izgubila od Vilme Miškić. M. Gašparović - Danira Beer Krnić 561:545 (2:2) i A. Puškarić - Vilma Miškić 525:556 (1:3).
U zadnjem bloku igračica, kada je pitanje pobjednika već praktično bilo riješeno, Nives Poljak je dobrom igrom slomila otpor Nade Barić i dobila taj drugi pojedinačni bod za KK Policajac. Kapetanica "policajki" Valentina Prpić danas nije bila raspoložena i u zadnjem setu izgubila je svoj dvoboj protiv najslabije gostujuće kuglačice Branke Samardžić. N. Poljak - N. Barić 555:538 (3:1) i V. Prpić - B. Samardžić 508:521 (1:3).
Točno na polovici prvenstvene utrke kuglačice KK Policajca sada zaostaju za KK Šubićevcem samo za jedan bod. Do kraja ima još osam utakmica i nije još sve gotovo. Liga je dosta izjednačena i ima nekoliko jakih ekipa koje bi mogle iznenaditi Šibenčanke. Zato se "policajke" trebaju brzo ohladiti od ovog nezgodnog poraza i slijedeće utakmice pokušati dobiti te čekati kiks vodeće ekipe. Slijedeće kolo u Ogulin dolaze odlične kuglačice ŽKK Kupe i bit će to kuglačicama KK Policajca dobra prilika uzvratiti im za prvi poraz koji su im ove nanijele te dokaz da pitanje pobjednika prvonstva još nije riješeno. Utakmica je po rasporedu trebala biti u nedjelju ali zbog obveza nekih kuglačica KK Policajca vjerojatno će se igrati u petak 3. veljače 2012. na večer. Dogovri s vodstvom ŽKK Kupe su u tijeku.

Nikolina Marković, Željka Žurić, Maja Stipetić i Meri Jurković

Matea Gašparović, Danira Beer Krnić, Ana Puškarić i Vilma Miškić

Nives Poljak, Nada Barić, Valentina Prpić i Branka Samardžić
 

 
InfoStudio.hr