Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KAD NEĆE KUGLAČICE HOĆE KUGLAČE, 05. 02. 2012.
Konačno smo dočekali prvenstvenu pobjedu kuglača KK Policajca. Danas, mjesec i pol nakon zadnje pobjede protiv KK Hrvatskog branitelja iz Pule (10. kolo 3. HKL zapad 17.12.2011.) u 14. kolu ostvarili su svoju četvrtu ovosezonsku pobjedu i to protiv jake ekipe KK Velebit 2 iz Otočca. KK Policajac je pobijedio rezultatom 5:3 (13,5:10,5) te 3278:3234 u ukupno srušenim čunjevima.
Sam početak utakmice nije dao naslutiti za "policajce" povoljan povoljan ishod ove utakmice. Naime, obadvojica igrača KK Policajca u prvom bloku su izgubila. Josip Skorić od Ivice Atalića za svega 14 čunjeva uz dva osvojena seta, a Danko Gašparović od Zvonimira Kranjčevića uz samo pola osvojenog seta. J. Skorić - I. Atalić 544:558 (2:2) i D. Gašparović - Z. Kranjčević 531:567 (0,5:3,5).
U drugom bloku igrača, nakon duže pauze zbog bolesti, za KK Policajac je zaigrao kapetan Branko Bajt i upravo zahvaljujući njemu i njegovoj odličnoj igri prednost gostiju u srušenim čunjevima je znatno smanjena. Svojim protivnicima Ivici Bunjevčeviću i Darku Aleškoviću (od 61. hica) prepustio je samo jedan set.

KK Policajac - KK Velebit 2 - zapisnik

3. HKL zapad - 14. kolo

S druge igrač i kapetan gostiju Damir Devčić pobjedio je "policajce" Mirka Birača i Tomislava Grdića (od 31. hica) s time da je tek Tomislav Grdić uspio osvojiti tek jedan set. B. Bajt - I. Bunjevčević/D. Alešković 560:515 (3:1) i M. Birač/T. Grdić - D. Devčić 517:535 (1:3).
Sa zaostatkom 1:3 i 23 čunja u odlučujućem trećem bloku igrača za KK Policajac su igrali Matija Cindrić i Anton Marković i to protiv Damira Sladovića i Miroslava Kostelca. Obadvojica su pružili dobru igru te osvojili pojedinačnu pobjedu, a razlika u ukupno srušenim čunjevima time je prešla na stranu KK Policajca, što je značilo i ukupnu pobjedu 5:3. Posebno je dobar i učinkovit bio mladi Matija Cindrić koji svojem protivniku nije pustio niti set. Anton Marković počeo je gubitkom seta ali je do kraja osvojio sva tri, posebno učinkovito zadnji. M. Cindrić - D. Sladović 570:523 (4:0) i A. Marković - M. Kostelac 556:536 (3:1).
Najbolji pojedinac susreta i najbolji igrač utakmice u ekipi KK Policajca ponovo je bio najmlađi igrač Matija Cindrić ali, obzirom na pobjednički povratak u ekipu kapetan Branko Bajt zaslužio je da njegova fotografija bude objavljena uz ovo izvješće. U situaciji kada je ponajbolji igrač Ivica Gašparović u bolnici, Nenad Plivelić bolestan (nadamo se privremeno), pojedinci uopće ne dolaze na treninge (Mladen Hećimović) te treninge i utakmice (Luka Damjanić), Branko Bajt koji je nedavno imao ozbiljnih zdravstvenih problema i ima 60 i koju na leđima, ponio se zaista kapetanski i za ovu pobjedu je svakako najzaslužniji.
Kako će ekipa izgledati za slijedeće kolo kada se ide u goste KK Uljaniku u Pulu, koji je izgubio od KK Telekoma i ostao iza KK Policajca na prvenstvenoj ljestvici, nitko ne može znati. Međutim, bez obzira na sve bolesti i "bolesti" u ekipi u Pulu treba ići po pobjedu jer bi pobjeda protiv direktnog konkurenta imala dvostruki učinak. Motiva kod kuglača KK Policajca, bez obzira tko će u Pulu putovati, ne bi trebalo manjkati jer su kuglači KK Uljanika u jesenskom dijelu prvenstva u Ogulinu "policajcima" oteli bod. Utakmica se igra u nedjelju 12. veljače 2012.g. do kada će se, nadamo se,  i vrijeme i uvjeti putovanja normalizirati.

 

 
InfoStudio.hr