Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

SAMO BOD PROTIV KARLOBAGA, 25. 02. 2012.
U izuzetno važnoj prvenstvenoj utakmici 17. kola 3. HKL zapad kuglači KK Policajca nisu uspjeli izboriti pobjedu protiv KK Karlobaga i osvojiti obadva boda koji su im neophodni u grčevitoj borbi za ostanak u ligi. Samo dvojica gostujućih kuglača uspjeli su izboriti pojedinačne pobjede ali s velikom razlikom u čunjevima  (92 + 35) tako da četvorica "policajaca" svojim pobjedama nisu to mogli dostići tih 127 čunjeva prednosti gostiju. Utakmica je tako na kraju završila neodlučeno 4 : 4 (13:11) uz 33 čunja prednosti gostiju - 3279:3312.
Uz već standardne probleme kod kuglača KK Policajca zbog ozlijeda, bolesti i nedolaska na treninge pojedinih igrača, na ovoj utakmici dodan je još jedan - grubi previd i nesmotrenost kapetana Branka Bajta. Naime, prilikom prijave ekipa u rezervu je prijavio sebe i Mirka Birača koji uopće nije došao na utakmicu. Tako je, kada se tijekom igre već u prvom bloku igrača ozlijedio Danko Gašparović, u igru morao upravo Branko Bajt koji zbog zdravstvenih problema očito još nije spreman za igru. Sve to iz gledališta je pratio zdrav i spreman Mladen Hećimović ali bez ikakvih šansi za igru. Rezultat toga je da je prednost Ivice Mraovića od 19 čunjeva iz prva dva seta koja je odigrao Danko Gašparović, za vrijeme igre Branka Bajta narasla na čak 92, što je do kraja bilo nedostižno. U prvom bloku igrača dobru igru pružio je Nenad Plivelić te pobijedio solidnog Ivana Vrbana za 15 čunjeva prednosti. D.Gašparović/B.Bajt - I.Mraović 491:583 (0:4) i N.Plivelić - I.Vrban 569:554 (3:1).

KK Policajac - KK Karlobag - zapisnik

3. HKL zapad - 17. kolo
U drugom bloku obadva igrača KK Policajca - Josip Skorić i Tomislav Grdić - uspjeli su pobjediti svoje protivnike i, uz dva pojedinačna boda, smanjiti prednost gostiju na 37 čunjeva. Josip Skorić je u zadnja dva seta preokrenuo igru i rezultat u svoju korist i uz dva osvojena seta pobijedio Tomislava Grčevića za 5 čunjeva. Najbolji igrač u domaćoj ekipi na ovoj utakmici bio je Tomislav Grdić s 573 srušena čunja te je svojem protivniku Željku Tomljenoviću prepustio samo prvi set. J.Skorić - T.Grčević 535:530 (2:2) i T.Grdić - Ž.Tomljenović 573:538 (3:1).
U zadnjem bloku igrača Matija Cindrić je izgubio od Stipe Jelinića osvojivši tek jedan set dok je Anton Marković odigrao još jednu dobru utakmicu i bez izgubljenog seta pobijedio Roberta Tomljanovića. Međutim to je bilo dovoljno samo za neodlučeni rezultat na kraju s čime su sigurno zadovoljniji gosti jer se vjerojatni nisu nadali poklonu  kakav im je priuštio kapetan domaće ekipe. M.Cindrić - S.Jelinić 544:579 (1:3) i A.Marković - R.Tomljanović 567:528 (4:0).
Ostali rezultati ovog kola (poraz KK Hrvatskog branitelja kod kuće i KK Poštara u gostima te neodlučeno KK Uljanika i KK Elektroistre) išli su na ruku kuglačima KK Policajca tako da su ovim bodom preskočili KK Poštara, a pulskom dvojcu KK Uljaniku i KK Hrvatskom branitelju bježe 4 boda. Međutim, gubitak ovog boda protiv KK Karlobaga na koncu prvenstva mogao bi biti upravo onaj koji nedostaje za svojevrsni "happy end".
Slijedeće kolo KK Policajac kao gost igra gradski derbi protiv zahuktalog KK Obrtnika koji se bori za sam vrh i plasman u viši rang. Bez obzira na trenutno stanje na tablici bodovi iz ove utakmice nasušno su potrebni i jednima i drugima pa ljubitelji kuglanja u slijedeću subotu u 13.30 sati zasigurno neće ostati uskraćeni za uzbudljiv i zanimljiv dvoboj.

Danko Gašparović, Ivica Mraović, Nenad Plivelić i Ivan Vrban

Josip Skorić, Tomislav Grčević, Tomislav Grdić i Željko Tomljenović
 

 
InfoStudio.hr