Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

SLABA IGRA I PORAZ KUGLAČICA U ZADRU, 03. 03. 2012.
Danas su kuglačice KK Policajca igrale prvenstvenu utakmicu 14. kola 2. HKL zapad/jug u Zadru protiv domaće ekipe KK Donata. Nakon slabe i neuvjerljive igre na kraju su zasluženo izgubile rezultatom 6 : 2 (16:8) i 3143:3081 u ukupno srušenim čunjevima. Gostoljubive i simpatične kuglačice KK Donata na kraju utakmice bile su presretne i, kako kažu, nisu ni pomišljale da bi danas mogle pobjediti KK Policajac" jer još pamte lanjsku utakmicu kada su "policajke" pobijedile 7:1 i srušile čak 3376 čunjeva. Međutim, danas su to bile neke druge "policajke".
Sam početak dvoboja, doduše, pripao je kuglačicama KK Policajca. Nakon pojedinačnih pobjeda obadviju igračica prvog bloka - Nikoline Marković i Maje Stipetić - povele su 2:0 i 61 čunj. Nikolina je bila bolja za 21 čunj od Dorotee Sikirić, a maja Stipetić za 40 čunjeva od neprepoznatljive Tanje Perović. D.Sikirić - N.Marković 498:519 (2:2) i T.Perović - M.Stipetić 485:525 (1,5:2,5).

KK Donat - KK Policajac - zapisnik

 2. HKL zapad/jug - 14. kolo
Odluka o pobjedniku ove utakmice zapravo je pala u drugom bloku igračica. Žaklina Jelača i posebno Franka Humbolt, koju je u zadnjem setu uspješno zamijenila Slavica Šindija, za domaću ekipu odigrale su jako dobro te s lakoćom pobjedile Anu Puškarić i Mateu Gašparović, nadoknadivši sav zaostatak svoje ekipe u čunjevima i dodajući još 35 u svoju korist. Ne treniranje u zadnjih desetak dana na Ani Puškarić i Matei Gašparović ostavilo je traga i nije bilo nikakvih izgleda da postignu nešto više. Ž.Jelača - A.Puškarić 525:482 (3:1) i F.Humbolt/S.Šindija - M.Gašparović 557:504 (3:1).
U zadnjem, trećem bloku igračica, pojedinačnu pobjedu i razliku u čunjevima za KK Donat uspješno je održavala i povećavala najbolja pojedinka susreta Grozdana Surać protiv danas neraspoložene Valentine Prpić. S druge strane Vasilija Božaić je na nevjerojatan način, u zadnjim hicima, uspjela osvojiti 2,5 seta za redom pa joj niti manje srušenih čunjeva protiv Nives Poljak nije odnijelo pojedinačnu pobjedu. V.Božaić - N.Poljak 520:544 (2,5:1,5) i G.Surać - V.Prpić 558:507 (4:0).
Ovim, četvrtim do sada, porazom kuglačice KK Policajca neće ugroziti svoju 2. poziciju na prvenstvenoj ljestvici ali su si znatno umanjile šansu da na kraju budu prve. Zaostatak za vodećim KK Šubićevcem je samo dva boda ali Šibenčanke imaju i utakmicu manje. Tu zaostalu igraju sutra baš protiv KK Donata u Zadru. Mogu li Zadranke svojom pobjedom nad Šibenčankama ostaviti tračak nade za "policajke" znat ćemo sutra.
Kuglačice KK Policajca također imaju jednu zaostalu utakmicu - protiv KK Jadranka Hotela u Malom Lošinju. Ta utakmica će se igrati u srijedu 7. ožujka u 15. sati, a onda u nedjelju 11. ožujka u Ogulin dolazi odlična ekipa ŽKK Mantinele iz Karlovca. Četiri boda iz ove dvije utakmice, uz povoljan rasplet ostalih dvoboja, još uvijek bi "policajke" ostavila u igri za osvajanje naslova prvakinja.

Dorotea Sikirić, Nikolina Marković, Tanja Perović i Maja Stipetić

Žaklina Jelača, Ana Puškarić, Franka Humbolt i Matea Gašparović

Vasilija Božaić, Nives Poljak, Grozdana Surać i Valentina Prpić
 

 
InfoStudio.hr