Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

JOŠ JEDAN PORAZ KUGLAČA U PULI, 11. 03. 2012.
I u drugoj prvenstvenoj utakmici odigranoj ove sezone u Puli, ovaj puta proitv jake KK Elektroistre u sklopu 19. kola 3. HKL zapad, kuglači KK Policajca zabilježili su poraz. Međutim, za razliku one utakmice nedavno odigrane protiv KK Uljanika, ovaj puta "policajci" su unatoč uvjerljivom porazu od 7:1 (12:12) odnosno 3171:3134 u ukupno srušenim čunjevima, bili jako blizu iznenađenja i pobjede, a time i rješenju svih glavobolja oko borbe za ostanak u ligi.
Naime, osim Danka Gašparovića, koji je jedini osvojio pojedinačnu pobjedu i bod, svi ostali igrači KK Policajca izgubili su i to za 2 do najviše 15 čunjeva.
U provm bloku igrača, uz već spomenutu pobjedu Danka Gašparovića protiv Ljube Pejašinovića uz 3 osvojena seta ali čunj manje, Nenad Plivelić je za 6 čunjeva bio slabiji od Ivana Božca. Za razliku od utakmice protiv KK ULjanika i jedan i drugi "policajac" odigrali su znatno bolje i tih početnih 1:1 bila je dobra naznaka da bi se u daljnjem tijeku utakmice moglo učiniti i nešto više. I.Božac - N.Plivelić 537:531 (2:2) i Lj.Pejašinović - D.Gašparović 545:544 (1:3).

KK Elektroistra - KK Policajac - zapisnik

3. HKL zapad - 19. kolo
U drugom bloku igrača Tomislav Grdić, jednako kao i Nenad Plivelić, izgubio je od svojeg protivnika Seada Alihodžića za samo 6 čunjeva dok je, s druge strane, Branko Bajt izgubio za samo dva čunja protiv Ljubomira Jelinića. S.Alihodžić - T.Grdić 534:528 (2:2) i Lj.Jelinić - B.Bajt 503:501 (2:2).
Pred početak trećeg, posljednjeg bloka igrača, trenutno vodstvo domaćih kuglača 3:1 i 15 čunjeva prednosti, davali su skrivena nadanja "policajcima" da bi možda mogli ugrabiti puni plijen. To pogotovo stoga što je u zadnjem bloku za KK Policajac, osim standardno dobrog Matije Cindrića, igrao i Anton Marković, koji se na nedavnoj utakmici protiv KK Uljanika istakao odličnim rezultatom. Međutim, Matija Cindrić je, jedanko kao i ostali do tada iz njegove ekipe, protiv Brune Žužića izgubio za samo 7 čunjeva, a Anton Marković je odigrao dosta loše i za samo 15 čunjeva izgubio dvoboj protiv Vladimira Jedrejčića. Time je utakmica završila uvjerljivom pobjedom KK Elektroistre, a kuglačima KK Policajca ostala je žal za izgubljenom velikom prilikom. B.Žužić - M.Cindrić 537:530 (2:2) i V.Jedrejčić - A.Marković 515:500 (3:1).
Slijedeće prvenstveno kolo kuglači KK Policajca na ogulinskoj gradskoj kuglani, kao gosti, igraju vjerojatno odlučujuću utakmicu za ostanak u 3. HKL zapad. Protivnik im je KK Poštar, koji si je pobjedom u ovom kolu u gostima protiv KK Telekoma znatno poboljšao šanse za ostanak. No, ako KK Uljanik pobijedi KK Hrvatskog branitelja onda će poraženi iz ogulinskog derbija KK Poštar - KK Policajac doći u vrlo neugodnu situaciju. Utakmica se igra u subotu 17. ovog mjeseca u 13.30 sati.


Ljubo Pejašinović, Danko Gašparović, Ivan Božac i Nenad Plivelić

Sead Alihodžić, Tomislav Grdić, Bruno Žužić i Branko Bajt
 

 
InfoStudio.hr