Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KUGLAČI NERJEŠENO S POŠTARIMA, 17. 03. 2012.
Kuglači KK Policajca danas su na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek", kao gosti, u utakmici 20. kola 3. HKL zapad, odigrali nerješeno 4:4 (12:12) s kuglačima KK Poštara, koj su ukupno srušili više čunjeva 3355:3322 dok su "policajcima" pripale četiri pojedinačne pobjede. Kojoj od ove dvije ekipe, koje se grčevito bore za opstanak u ligi, će ovaj bod eventualno nedostajati ili biti dovoljan za ostanak zant će se uskoro jer su do kraja prvenstva još samo dva kola. Uglavnom i KK Policajac i KK Poštar trenutno imaju jednak broj bodova - 15, s time da je KK Policajac u maloj prednosti jer ima bolji omjer osvojenih bodova i bolji međusobni omjer.
Na početku utakmice, u prvom bloku igrača, svakoj ekipi pripala je po jedna pojedinačna pobjeda, s tim da je KK Poštar ipak stekao značajnih 38 čunjeva prednosti. Naime, Joško Matijašić je KK Poštaru priskrbio prvi bod uvjerljivom pobjedom nad Dankom Gašparovićem, a bod za KK Policajac je osvojio Nenad Plivelić tijesnom pobjedom protiv Milana Domitrovića. J.Matijašić - D.Gašparović 582:537 (3:1) i M.Domitrović - N.Plivelić 547:554 (2:2).

KK Poštar - KK Policajac - zapisnik

3. HKL zapad - 20. kolo
U drugom bloku igrača obadvije pojedinačne pobjede pripale su kuglačima KK Policajca. Tomislav Grdić odigrao je još jednu odličnu utakmicu i pobijedio Stevu Šlata. Također i Josip Skorić je, nakon stanke zbog bolesti, odigrao dobro i pobijedio Nikolu Neralića. U tim trenucima KK Policajac je vodio 3:1 i 3 čunja prednosti. S.Šlat - T.Grdić 552:573 (1:3) i N.Neralić - J.Skorić 531:551 (1:3).
Međutim, unatoč vodstvu u trećem bloku igrača KK Policajac je jedva isčupao nerješeno. Prvenstveno je to zasluga mladog Matije Cindrića koji je, nakon izgubljena prva dva seta, osvajanjem ostala dva i preokretom u zadnjim hicima, za 8 čunjeva pobijedio raspoloženog Krunoslava Lovrića. S druge strane Zvonko Salopek bio je uvjerljiv protiv neraspoloženog Antona Markovića i lako ga je dobio s 44 čunja razlike. K.Lovrić - M.Cindrić 568:576 (2:2) i Z.Salopek - A.Marković 575:531 (3:1).
Na kraju jednako (ne)zadovoljni i jedni i drugi u nadi da će danas propušteno nadoknaditi u nekoj od preostale dvije prvenstvene utakmice. Kuglači KK Policajca u obadvije gostuju i bit će vrlo teško. Međutim, već u slijedeću subotu igraju s posljednjeplasiranim KK Hrvatskim braniteljem u Puli i ako ponove igru protiv KK Elektroistre pred tjedan dana, s pravom bi se mogli nadati konačnom osvajanju bodova spasa.

Joško Matijašić, Danko Gašparović, Milan Domitrović i Nenad Plivelić

Stevo Šlat, Tomislav Grdić, Nikola Neralić i Josip Skorić

Krunoslav Lovrić, Matija Cindrić, Zvonko Salopek i Anton Marković
 

 
InfoStudio.hr