Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POBJEDA KUGLAČICA NAD PRVAKINJAMA, 01. 04. 2012.
Kuglačice KK Policajca pobijedile su u zadnjem 18. kolu 2. HKL zapad/jug kuglačice ŽKK Šubićevca i to u Šibeniku, na njihovoj kuglani. Iako ta pobjeda odnosno poraz ne znači ništa niti jednima niti drugima, jer su Šibenčanke već ranije osigurale naslov prvakinja 2. HKL zapad/jug, pobjeda nad vodećom ekipom i to na njihovom terenu ima svoju draž. "Policajke" su odigrale jednu dobru utakmicu i na kraju slavile pobjedu od 5:3 (13,5:10,5) 3106:3075. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija da je bilo malo više sreće i koncentracije kod kuglačica KK Policajca, a manje nepotrebnih promašaja kojima su se gubili prijelazi i već dobiveni setovi.
Za ekipu KK Policajca u prvom bloku igračica zaigrale su, već standardno, Nikolina Marković i Maja Stipetić. Nikolina Marković je već dobiveni dvoboj izgubila u zadnjem setu s četiri nevjerojatna promašaja u "srednje drvo". Na kraju ju je njezina protivnica Željka Žurić pretekla za 11 čunjeva. Maja Stipetić je s pola seta prednosti osvojila prvi pojedinačni bod za svoju ekipu, a srušila je jednaki broj čunjeva kao i protivnica joj Meri Jurković. Ž:Žurić - N.Marković 506:495 (2:2) i M.Jurković - M.Stipetić 512:512 (1,5:2,5).

ŽKK Šubićevac - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad/jug - 18. kolo
U drugom bloku igračica obadvije "policajke" Ana Puškarić i Nives Poljak, zahvaljujući nedostatku koncentracije u ključnim trenucima dvoboja, pobjedu su prepustile svojim protivnicama Nedi Barić odnosno Vilmi Miškić. N.Barić - A.Puškarić 534:526 (2:2) i V.Miškić - N.Poljak 523:514 (2:2).
I kada je izgledalo da će Šibenčanke prvenstvo završiti još jednom pobjedom, jer su vodile 3:1 i 26 čunjeva prednosti, u trećem bloku igračica kuglačice KK Policajca Matea Gašparović i Valentina Prpić nisu se s time složile pa su izvojevale svaka po jednu pobjedu. Matea Gašparović pobjedila je Milenu Smolić, a Valentina Prpić je briljirala protiv Danire Beer Krnić stvorivši i presudnu prednost u čunjevima koja je ekipi KK Policajca na kraju donijela i pobjedu. Valentina Prpić s 549 srušenih čunjeva bila je inajbolja igračica utakmice. M.Smolić - M.Gašparović 498:510 (2:2) i D.Beer Krnić - V.Prpić 502:549 (1:3).
Kuglačice KK Policajca tako su još jednom pobjedom samo učvrstile svoje drugo mjesto u upravo završenom prvenstvu, što je za jedno mjesto bolje nego lani. Prava je šteta da su "policajke" nepotrebno izgubile neke utakmice (u Zadru protiv ŽKK Donata te u Ogulinu protiv ŽKK Kupe i ŽKK Mantinele) jer su svakako imale veliku šansu ove godine osvojiti naslov prvakinja i priliku povratka u 1. HKL gdje im je po kvaliteti i potencijalu svakako mjesto. Međutim, bilo je puno problema tijekom sezone, prije svega u kadrovskom smislu, pa je i osvajanje drugog mjesta u nikad većoj konkurenciji, pravi podvig. Osim kuglačica, svakako najveće čestitke za ovaj uspjeh zaslužuje i njihov trener Željko Stipetić, koji je još jednom potvrdio svoje trenerske kvalitete iako ih neki ogulinski tzv. kuglački stručnjaci neopravdano osporavaju.

Željka Žurić, Nikolina Marković, Meri Jurković i Maja Stipetić

Neda Barić, Ana Puškarić, Vilma Miškić i Nives Poljak

Milena Smolić, Matea Gašparović, Danira Beer Krnić i Valentina Prpić

Prvakinje 2. HKL zapad/jug u sezoni 2011/12. - ŽKK Šubićevac Šibenik
 

 
InfoStudio.hr