Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POLICAJKE OPET PETE NA EKIPNOM U-23 , 06. 05. 2012.
Peto mjesto na ekipnom državnom prvenstvu za juniorke kao da je predodređeno za kuglačice KK Policajca. Nakon što su za 2009. godinu osvojile naslov državnih juniorskih prvakinja u Zagrebu, 2010. u Bjelovaru i 2011. u Karlovcu osvojile su peto mjesto. Danas su taj plasman ponovile i  na XXI. ekipnom prvenstvu RH za juniorke održanom ovog vikenda na kuglani "Azelija" u Ozlju.
Na prvenstvu je nastupilo ukupno sedam ekipa, a prava je šteta što sve ekipe nisu igrale u istom danu jer bi time i rezultati bili objektivniji obzirom na uvjete natjecanja. Prvo mjesto konačno su osvojile kuglačice KK Mlake iz Rijeke u čijim redovima su zapaženu ulogu odigrale i "policajke" Riječanka Marina Bašić Palković i Ogulinka Matea Gašparović. Druge su juniorke KK Zagreb-Zabokya, treće juniorke KK Varteksa iz Varaždina, a četvrta je podmlađena juniorska ekipa KK Zagreba.
Za KK Policajac igrale su Nikolina Marković, koju je nakon 60. hica zamijenila Maja Stipetić, Nives Poljak, Ana Puškarić i Valentina Prpić. Nikolina Marković bila je dosta indisponirana i srušila je svega 242 čunja, nakon čega je Maja Stipetić sa solidnih 270 čunjeva izvukla ukupni rezultat na 512 srušenih čunjeva. Nives Poljak i Ana Puškarić odlično su počele svoj nastup ali, vjerojatno zbog nedovoljno snage, nisu održale isti tempo do kraja pa su srušile 521 odnosno 536 čunjeva. Jedina u ekipi KK Policajca na visini bila je kapetanica i juniorska reprezentativka Valentina Prpić koja je srušila 588 čunjeva i s tim rezultatom bila je druga najbolja pojedinka prvenstva. Bolja od nje bila je tek Ozljanka u ekipi KK Zagreb-Zabokya Valentina Pavlaković s 591 srušenim čunjem.
Prava je šteta štop ovo državno prvenstvo nije odigrano u terminu koji je bio predviđen kalendarom natjecanja HKS-a, krajem siječnja, jer bi tada rezultat kglačica KK Policajca zasigurno bio bolji. Evidentno je da su, nakon više od mjesec dana kako je završilo prvenstvo, pravu formu zadržale samo reprezentativke koje nisu prestale s treniranjem, a što je i donijelo naslov prvakinja KK Mlaki koja ima sve juniorske reprezentativke.
Ovim natjecanjem za neke "policajke" sezona je završila, a neke (Valentina Prpić, Matea Gašparović i Marina Bašić Palković) slijedi reprezentativni nastup na Svjetskom juniorskom prvenstvu U-23 u Njemačkoj.

XXI. ekipno prvenstvo RH U-23

Nikolina Marković (druga staza) i Nives Poljak (četvrta staza)

Maja Stipetić (desno) zamijenila je Nikolinu Marković nakon 60. hica.

Ana Puškarić (druga staza) i Valentina Prpić (četvrta staza).
 

 
InfoStudio.hr