Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK GACKA 3:5, 20. 10. 2012.
U 3. kolu 3.HKL zapad Og-Lika kuglači KK Policajca prvi puta bili su domaćini. Nakon jedne pobjede i jednog poraza u prva dva kola na gostovanju u Gospiću očekivali su se prvi domaći bodovi. Međutim, kuglači KK Gacke iz Otočca, koji inače svoje domaćinske utakmice igraju u Ogulinu, nisu se s time složili već su relativno lako došli do pobjede. Utakmica je, doduše, završila tijesnom pobjedom gostiju 3:5 (12:12) uz 32 čunja prednosti 3233:3265.
Da će "policajci" teško do prvenstvenih bodova pokazalo se već na početku, u prvom bloku igrača, u kojem su obadva kuglača KK Policajca izgubila svoje pojedinačne dvoboje. Mladen Hećimović je dobro igrao, bio blizu boda, ali je u završnici posustao i Božo Rogić ga je pobijedio za 14 čunjeva. S druge strane Danko Gašparović nije imao svoj dan pa je glatko izgubio od odličnog (igrač utakmice) Nikole Kraljića.
U drugom bloku igrača Josip Skorić je u zadnjim hicima uspio izgubiti već dobiven dvoboj protiv Ogulinca u redovima gostiju Milana Ostovića. Izgubio je samo za 4 čunja. Tomislav Grdić uvjerljivo je pobijedio Željka Odorčića ali je šteta što je u zadnjem setu izgubio dosta prednosti u čunjevima.
Pri rezultatu 1:3 i minus 69 čunjeva teško je bilo za očekivati neki preokret. Nenad Plivelić i Anton Marković u zadnjem bloku igrača izvojevali su pojedinačne pobjede protiv Ivana Atalića i Bože Bižanovića ali nisu uspjeli dostići zaostatak u čunjevima. Tako su gosti iz Otočca uspjeli ostvariti novu prvenstvenu pobjedu dok "policajcima" preostaje da se bodovima nadaju u slijedećem kolu kada igraju s novom ogulinskom ekipom KK Euphoriom.

KK Policajac - KK Gacka - zapisnik

3.HKL OG-LIKA - 3. kolo

Danko Gašparović, Nikola Kraljić, Mladen Hećimović i Božo Rogić

Josip Skorić, Milan Ostović, Tomislav Grdić i Željko Odorčić

Nenad Plivelić, Ivan Atalić, Anton marković i Božo Bižanović
 

 
InfoStudio.hr